MadWalk 2021 – Δούκισσα Νομικού: «Έκοψε» την ανάσα με την εμφάνισή της, στο πλευρό του Ηλία Μπόγδανου

Το βράδυ της Τρίτης 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα MadWalk 2021 στο Γήπεδο Tae Kwon Do με παρουσιάστρια την λαμπερή Δούκισσα Νομικού

Το TLIFE και φέτος βρέθηκε στη μεγάλη γιορτή που συνδυάζει μόδα και μουσική με τους Έλληνες σχεδιαστές να παρουσιάζουν τη νέα τους συλλογή, αλλά και τους αγαπημένους καλλιτέχνες να εντυπωσιάσουν επί σκηνής.

Μάλιστα η Δούκισσα Νομικού είχε διπλό ρόλο στα φετινά MadWalk, αφού παρουσίασε τη νέα κολεξιόν των κοσμημάτων που σχεδιάζει. Το act ανέλαβε ο Ηλίας Μπόγδανος, με την γνωστή παρουσιάστρια να βρίσκεται στη μέση του catwalk με μια εμφάνιση που κυριολεκτικά… έκοβε την ανάσα!


Φορώντας μια κοντή ολόχρυση φούστα και matchy crop top, η εμφάνισή της δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία! Όπως θα δεις και στο βίντεο που σου εξασφάλισε το TLIFE, οι καλλίγραμμοι κοιλιακοί της Δούκισσας Νομικού δεν πέρασαν απαρατήρητοι…

Η χθεσινή της εμφάνιση σίγουρα θύμιζε την εντυπωσιακή πασαρέλα που είχε κάνει το 2012 για χάρη της Σήλιας Κριθαριώτη, όπου είχε εμφανιστεί στο catwalk φορώντας δυο capcakes στο στήθος της.

epirusblog.gr
5 of 5
MadWalk 2021 – Δούκισσα Νομικού: «Έκοψε» την ανάσα με την εμφάνισή της, στο πλευρό του Ηλία Μπόγδανου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 788952394637520993
item