Η επική αντίδραση του Leonardo DiCaprio όταν άκουσε τη σύγκριση των Bennifer με την κλιματική αλλαγή

Τελικά τι απασχολεί περισσότερο τον κόσμο, οι Bennifer ή η κλιματική αλλαγή;

Ο Leonardo DiCaprio,πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη για την προώθηση της νέας του ταινίας, «Don’t Look Up», η οποία περιστρέφεται γύρω από «δύο αστρονόμους που προσπαθούν να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για έναν κομήτη που κινείται προς τη Γη και απειλεί να αφανίσει τον πλανήτη».

Πρόκειται για έναν παραλληλισμό με την κλιματική αλλαγή και, όπως είπε ο σκηνοθέτης Adam McKay, ήρθε η ώρα να ενδιαφερθούμε για την περιβαλλοντική  κρίση όσο ενδιαφερόμαστε για τους Bennifer.

Έθεσε λοιπόν τα δυο αυτά πράγματα σε άμεση σύγκριση- αν και φαινομενικά, θα έπρεπε ο κόσμος να ενδιαφέρεται περισσότερο για την καταστροφή του πλανήτη παρά για την ερωτική ζωή δυο star.

«Η κλιματική αλλαγή πρέπει να είναι το φίλτρο μέσα από το οποίο βλέπουμε τον κόσμο», είπε ο σκηνοθέτης. «Και, μη με παρεξηγήσετε, με ενδιαφέρει απίστευτα το ότι ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez είναι μαζί» συνέχισε. Το κοινό ξέσπασε σε γέλια, ενώ εκείνος πρόσθεσε ότι «δεν κάνω πλάκα. Τους εύχομαι τα καλύτερα». 

Με αυτή την εξίσωση ήθελε να πει ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να μας ενδιαφέρει το μέλλον του πλανήτη μας όσο και το να μαθαίνουμε πράγματα για την επανασύνδεση του Ben Affleck με την JLO.

Εδώ λοιπόν, έρχεται ο Leo με τη γλώσσα του σώματός του να τρολάρει την κατάσταση και τον συγκεκριμένο παραλληλισμό, καθώς προφανώς και ο ίδιος είναι περισσότερο με την πλευρά της Γκρέτα Τούνμπεργκ και τον απασχολεί η οικολογία περισσότερο από το gossip.

epirusblog.gr
5 of 5
Η επική αντίδραση του Leonardo DiCaprio όταν άκουσε τη σύγκριση των Bennifer με την κλιματική αλλαγή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6431016129309922495
item