Η Lady Gaga απαντά στα πικρόχολα σχόλια της Patrizia Reggiani για τον ρόλο της στο «House of Gucci»

Η δολοφονία του Maurizio Gucci ήταν ένα από τα εγκλήματα που συντάραξαν τον κόσμο της μόδας και ακόμα και σήμερα, δύο δεκαετίες αργότερα, η ιστορία εξακολουθεί να ενδιαφέρει τον κόσμο.

Η Patrizia Reggiani, η πρώην σύζυγος του Gucci και ηθικός αυτουργός πίσω από τη στυγερή δολοφονία του, καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκισης, από τα οποία θα εκτίσει τα 18, δηλώνοντας πρόσφατα τη δυσαρέσκειά της προς τη Lady Gaga, η οποία την υποδύεται στη νέα ταινία του Ridley Scott, «House of Gucci».

 Η Ιταλίδα  Reggiani είχε μιλήσει τον περασμένο Μάρτιο για την ταινία, υπογραμμίζοντας την ενόχλησή της. «Είμαι περισσότερο ενοχλημένη για το ότι η Lady Gaga με υποδύεται στη νέα ταινία του Ridley Scott χωρίς να έχει το ενδιαφέρον και την ευαισθησία να έρθει και να με γνωρίσει», είχε πει η Reggiani.

Στα πικρόχολα σχόλια της πρώην συζύγου του Maurizio Gucci, η Lady Gaga εξήγησε τους λόγους που δεν ήθελε να συναντήσει τη γυναίκα που θα υποδυόταν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό υποστήριξε πως: «Ένιωσα πως θα μπορούσα πραγματικά να είμαι δίκαιη με την ιστορία μόνο εάν τη προσέγγιζα με τη ματιά μιας περίεργης γυναίκας που έχει ενδιαφέρον να κατακτήσει το δημοσιογραφικό πνεύμα ώστε να δω παραπέρα του τι γινόταν στις σκηνές της ταινίας. 

Αυτό σήμαινε πως κανείς δεν θα μου έλεγε ποια ήταν η Patrizia Gucci. Ούτε καν η ίδια η Patrizia Gucci. Δεν ήθελα τίποτα που είχε άποψη και μπορούσε να επηρεάσει τον τρόπο σκέψης μου».

Η ταινία «House of Gucci» που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου, επικεντρώνεται στα γεγονότα που αφορούσαν τη δολοφονία του Maurizio Gucci αλλά και το μετά, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς τη χρονική σειρά που θα ακολουθήσει για να αφηγηθεί την ιστορία. 

Πέρα από τη Lady Gaga που ανέλαβε να ενσαρκώσει τη "μαύρη χήρα", όπως αποκαλούσαν τη Reggiani τα μέσα, ο Adam Driver υποδύεται το θύμα, ενώ μαζί τους εμφανίζονται επίσης οι Al Pacino, Jeremy Irons και Jared Leto ως μέλη της χρυσής οικογένειας των Gucci.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Lady Gaga απαντά στα πικρόχολα σχόλια της Patrizia Reggiani για τον ρόλο της στο «House of Gucci»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2579461291446194912
item