Ο Kanye West αρνείται να χωρίσει την Kim Kardashian: «Τα παιδιά μας θέλουν μαζί κι εγώ το ίδιο»! Ο Kanye West αρνείται να χωρίσει την Kim Kardashian: «Τα παιδιά μας θέλουν μαζί κι εγώ το ίδιο»! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Kanye West αρνείται να χωρίσει την Kim Kardashian: «Τα παιδιά μας θέλουν μαζί κι εγώ το ίδιο»!

Μπορεί ο Kanye West και η Kim Kardashian να κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Φεβρουάριο ωστόσο τα χαρτιά του διαζυγίου ακόμη δεν έχουν βγει επομένως το ζευγάρι ακόμα θεωρείται παντρεμένο.

«Η σύζυγός μου- επειδή ακόμα είναι σύζυγός μου- δεν έχουμε υπογράψει χαρτιά» είπε ο ράπερ στην εκπομπή Drink Champs. 

Αν αναλόγιστούμε βεβαίως το πρόσφατο επεισόδιο SNL, που παρουσίασε η Kim και μας χάρισε έναν απολαυστικό μονόλογο που ήταν μέσα στον αυτοσαρκασμό για την ίδια, τη μητέρα αλλά και τον Kanye, θα έλεγε κανείς ότι εκείνη νιώθει πως είναι χωρισμένοι.

Ο Kanye West, που μετονομάστηκε προσφάτως σε Ye, είχε άλλη άποψη γι΄αυτό. «Το SNL ανάγκασε τη γυναίκα μου να πει «τον χώρισα» επειδή απλώς ήθελαν να πουν κάτι κακό. \

Εγώ όμως δεν έχω δει καν τα χαρτιά (λύσσα κακιά), άρα δεν είμαστε καν χωρισμένοι. Αυτό δεν είναι αστείο. Τα παιδιά μου θέλουν τους γονείς τους μαζί και θέλω κι εγώ να είμαστε μαζί».

Από την άλλη θυμίζουμε πως τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την Kim Kardashian να έχει προχωρήσει στη ζωή της και κάνει dating με τον Pete Davidson.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Kanye West αρνείται να χωρίσει την Kim Kardashian: «Τα παιδιά μας θέλουν μαζί κι εγώ το ίδιο»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1791391921146558977
Σχόλια
item