«Είσαι η βασίλισσα μου»: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Justin Bieber στη Hailey «Είσαι η βασίλισσα μου»: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Justin Bieber στη Hailey | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Είσαι η βασίλισσα μου»: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Justin Bieber στη Hailey

H Hailey Baldwin, κλείνει τα 25 της χρόνια και ο σύζυγός της Justin Bieber, θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από τα social media του δείχνοντας πόσο πολύ την αγαπά και την εκτιμάει.

Ο pop star λοιπόν, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες του μαζί με τη σύζυγό του και τις συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Εσύ βασίλισσα μου είσαι περισσότερο από αρκετή για μένα και θα περάσω κάθε μέρα της ζωής μου να σε κάνω να νιώθεις σαν βασίλισσα».

«H καρδιά μου ανήκει σε σένα. Τα μάτια μου ανήκουν σε σένα. Τα χείλη μου ανήκουν σε σένα. Είμαι δικός σους. Είμαι τόσο ευλογημένος που είμαι δικό σου. Είσαι το για πάντα μου. 

Η ζωή δεν έβγαζε περισσότερο νόημα από τότε που έγινες σύζυγος μου» συνέχισε ο Justin Bieber.

«Δεν θα σταματήσω ποτέ να σε αγαπώ. Δεν θα σταματήσω ποτέ να σε κρατώ, δεν θα σταματήσω ποτέ να σε προστατεύω. 

Όπως θα έλεγε και η γιαγιά σου με την πορτογαλική προφορά της  «Χρόνια πολλά μωρό μου», σε αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου και μετά από αυτό» έγραψε ολοκληρώνοντας την δημόσια ερωτική του εξομολόγηση ο Justin.

epirusblog.gr
5 of 5
«Είσαι η βασίλισσα μου»: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Justin Bieber στη Hailey
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3227555055848990854
Σχόλια

Τα καλύτερα

item