Ξέσπασε σε δάκρυα στη σκηνή η τραγουδίστρια Jessie J μετά την αποβολή

Λίγες ώρες πριν τη συναυλία είχε ανακοινώσει τα νέα της αποβολής.

Λύγισε στη σκηνή η 33χρονη τραγουδίστρια Jessie J, στην πρώτη της συναυλία μετά από δύο χρόνια και μια πανδημία που της στέρησε τη χαρά να τραγουδάει μπροστά σε ζωντανό κοινό.

«Μου είχαν πει πως δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

Στο show της στο The Hotel Cafe στο Los Angeles, η Jessie έριξε κεραυνούς και δεν μάσησε τα λόγια της:

«Μου είχαν πει πολλά χρόνια τώρα πως δεν θα μπορούσα να κάνω παιδιά και ποτέ δεν το πίστεψα. Ποτέ δεν πιστεύω σε ψέματα. 

Αποφάσισα να κάνω ένα παιδί μόνη μου. Και μετά έγινε ένα θαύμα που κράτησε για λίγο και χτες όλα πήγαν χάλια. Ήθελα να πω πως το μοναδικό πράγμα στο οποίο πιστεύω σε αυτό το σύμπαν είναι το να είμαι ανθρώπινη, πληγωμένη και αληθινή», είπε βουρκωμένη η τραγουδίστρια.

Το μήνυμα και η αποκάλυψη στο Instagram

Ώρες πριν την εμφάνιση αυτή, η Jessie είχε αποκαλύψει πως απέβαλε, κρατώντας ένα τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια και αποκαλύπτοντας πως το μωρό που κυοφορούσε δεν είχε πια χτύπο καρδιάς.

Η αποκάλυψη για τις απανωτές δυσκολίες

Η Jessie δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το πρόβλημα απώλειας της ακοής της που είχε τον Δεκέμβριο του 2020 το οποίο κατέληξε στη διάγνωση της νόσου Meniere αλλά και το πόσο δύσκολα πέρασε όταν κάποια στιγμή έχασε τη φωνή της και τόνισε πως δεν ήξερε πια ποια είναι όταν δε μπορούσε να ερμηνεύσει τίποτα και κατέληξε:

«Και μετά έχασα το μωρό μου, θέλω να είμαι θετική παρά τα αρνητικά που συμβαίνουν. Ξέρω ότι θα είμαι καλά γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή στον τρόπο που ζω».

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης:

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης και της αποβολής έγινε για την Jessie με έναν σπαραξικάρδιο τρόπο με την ίδια να εξομολογείται στην ανάρτησή της:

«Χτες το πρωί γελούσαμε με έναν φίλο για το πώς θα εμφανιστώ στο κοινό χωρίς να αποκαλύψω πως είμαι έγκυος. 

Αλλά το απόγευμα όλα άλλαξαν, στον τρίτο υπέρηχο δεν υπήρχε χτύπος καρδιάς. Σήμερα ένιωθα πως δεν έχω έλεγχο των συναισθημάτων μου. Μπορεί να μετανιώσω γιαυτά που γράφω.

Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να τραγουδήσω κι όχι γιατί πενθώ αλλά γιατί το τραγούδι με βοηθάει. Έχω κάνει 2 συναυλίες σε 2 χρόνια και η ψυχή μου το χρειάζεται αυτό, σήμερα πιο πολύ από ποτέ. Ξέρω πως κάποιοι θα πουν ότι έπρεπε να ακυρώσω τη εμφάνιση αλλά είναι όλα ξεκάθαρα.

Ξεκίνησα να τραγουδώ από χαρά, για να γεμίζω την ψυχή μου κι αυτό δεν έχει αλλάξει.

 Θέλω να είμαι ειλικρινής, να μην κρύβομαι, να είμαι ο εαυτός μου όχι μόνο για το κοινό αλλά και για μένα και για το μωρό που έκανε ό,τι μπορούσε.

Ξέρω τον εαυτό μου, θα μιλήσω γι΄αυτό επί σκηνής αλλά αντί να κλάψω θα εξηγήσω όσα βιώνω. 

Ήθελα να κάνω το μωρό αυτό, γιατί αυτό ήθελα να κάνω πάντα και η ζωή είναι μικρή και το ότι έμεινα έγκυος ήταν ένα θαύμα από μόνο του και μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω και ξέρω πως θα την ζήσω ξανά.

Είμαι ακόμα σε σοκ αλλά η θλίψη είναι καλοδεχούμενη. Ξέρω πως είμαι δυνατή και θα τα καταφέρω. Ξέρω πως πολλές γυναίκες στον κόσμο έχουν βιώσει τον πόνο αυτό κι ακόμα περισσότερο», τόνισε η Jessie.epirusblog.gr
5 of 5
Ξέσπασε σε δάκρυα στη σκηνή η τραγουδίστρια Jessie J μετά την αποβολή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6099558484548155605

Τα καλύτερα

item