Η Ιωάννα Τούνη απαντά για την οικειοθελή της αποχώρηση από το J2US και τις φήμες εγκυμοσύνης Η Ιωάννα Τούνη απαντά για την οικειοθελή της αποχώρηση από το J2US και τις φήμες εγκυμοσύνης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ιωάννα Τούνη απαντά για την οικειοθελή της αποχώρηση από το J2US και τις φήμες εγκυμοσύνης

O Νίκος Κοκλώνης στο τέλος του χθεσινού live του J2US ανακοίνωσε πως η Ιωάννα Τούνη αποχωρεί οικειοθελώς από το σόου λόγω ενός θέματος υγείας, που δεν είναι ωστόσο δικό της.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ωστόσο πως ο Νικηφόρος θα συνεχίσει κανονικά στο J2US και πως ίσως η Ιωάννα Τούνη επιστρέψει στη συνέχεια στο σόου.

«Η Ιωάννα δεν θα είναι μαζί μας στο επόμενο live. Μπορεί να είναι σε μεθεπόμενο, θα δούμε. Είναι ένα θέμα υγείας, δεν είναι δικό της, ένα οικογενειακό θέμα, όλα καλά να πάνε. Ο Νικηφόρος θα είναι μαζί μας, θα δείτε το επόμενο Σάββατο τι, πώς και γιατί» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Σε δηλώσεις της μετά το τέλος του J2US, η Ιωάννα Τούνη είπε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι», σχετικά με τον λόγο που αποχώρησε: «Έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη, έχω κάποια οικογενειακά θέματα υγείας. 

Πρέπει να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να περνάω εκεί λίγο παραπάνω χρόνο αυτό το διάστημα για να στηρίξω έναν δικό μου άνθρωπο. Οπότε, έπρεπε να φύγω σε αυτή τη φάση, αλλά όσο ήμουν εδώ το απόλαυσα στο έπακρο σίγουρα. Πέρασα τέλεια. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσει ο Δημήτρης, ήταν αναπάντεχο για μένα».

Τέλος σχολιάζοντας δηλώσεις της Μάρα Μεϊμαρίδη που είπε πως είναι έγκυος, η Ιωάννα Τούνη ξεκαθάρισε: «Όχι, δεν είμαι έγκυος».


epirusblog.gr
5 of 5
Η Ιωάννα Τούνη απαντά για την οικειοθελή της αποχώρηση από το J2US και τις φήμες εγκυμοσύνης
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5899217252692887540
Σχόλια

Τα καλύτερα

item