H Βίκυ Καγιά δεν μάσησε τα λόγια της και απάντησε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Βίκυ Καγιά εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της απέναντι στα όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Η παρουσιάστρια του DWTS δεν μάσησε τα λόγια της και πλέον φαίνεται ότι η κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών είναι πιο έντονη από ποτέ.

«Ποιοι είναι οι όλοι που ξέρουν την αλήθεια; Είναι κουραστικό γιατί προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ρωτήστε την ίδια. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν ανταλλάξαμε κακή κουβέντα, δεν υπήρξε ποτέ άσχημο κλίμα, δεν ξέρω τι να σας πω ειλικρινά.

Πληγώθηκε ποιος; Από μένα; Δεν είχα ποτέ κάποια τέτοια εντύπωση ότι την πείραξε κάτι γιατί είχαμε μια συνεργασία άρτια δύο χρόνια.

Με πήρε ποτέ τηλέφωνο και δεν της το σήκωσα; Όποτε θέλει ας πάρει, εννοείται. Προσπάθησε ποτέ να μου μιλήσει και δεν της σήκωσα το τηλέφωνο; Μου φαίνεται περίεργο το "δεν είχε το περιθώριο να μου μιλήσει'. Ήμασταν δίπλα δίπλα δύο χρόνια. 

Ποιο περιθώριο χρειάζεται για να μιλήσει κάποιος σε κάποιον; Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάγαμε για όλα τα άλλα, κάναμε την πλάκα του αιώνα, ήμασταν στα ταξίδια μέρες ολόκληρες μαζί και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για ποιο λόγο; Αυτό πρέπει να σας το απαντήσει μόνο η ίδια.

Πάντως εγώ, όταν είχα κάτι να πω στους συνεργάτες μου, πάντα το έλεγα. Το τηλέφωνό μου το έχει, τις ευχές μου τις πήρε όταν ξεκίνησε η εκπομπή της. 

Την έχω δει ποτέ έξω και δεν την έχω αγκαλιάσει; Είναι σαν να γίνεται πια απέναντί μου μια επίθεση η οποία δεν μου αρμόζει και δεν μου αξίζει γιατί δεν έχω ενοχλήσει άνθρωπο ποτέ», είπε η Βίκυ Καγιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου





epirusblog.gr
5 of 5
H Βίκυ Καγιά δεν μάσησε τα λόγια της και απάντησε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1907530602252907761
item