H Αdele γλίτωσε τη φυλακή επειδή ο αστυνομικός ήταν μεγάλος fan της

Η Adele βρέθηκε καλεσμένη του ο Samuel L. Jackson στο «An Audience With Adele» του ITV και ο παρουσιαστής την ρώτησε εάν έχει ποτέ χρησιμοποιήσει τη φήμη της για να γλιτώσει κάποιο πρόστιμο ή κάτι ανάλογο.

Εκεί, έγινε η μεγάλη έκπληξη και η Adele απάντησε θετικά ενώ διηγήθηκε την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.

«Όταν πρωτοήρθα στο L.A. – που, παρεμπιπτόντως, δεν είχα σκοπό να μείνω τόσο – όταν πρωτομετακόμισα, δεν είχα οδηγήσει εδώ, και ήμουν στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, τέρμα αριστερά, δεν οδηγούσα αρκετά γρήγορα και είχε κίνηση, και ήμουν σε νοικιασμένο αυτοκίνητο και τα παράθυρα ήταν αρκετά σκούρα, αλλά δεν το ήξερα αυτό» άρχισε να εξομολογείται η τραγουδίστρια.

«Τέλος πάντων, κοιτούσα τη δουλειά μου και ξαφνικά ήρθε πίσω μου ένα περιπολικό, δείχνοντας ότι πρέπει να κάνω άκρη, οπότε απλώς σταμάτησα εκεί που ήμουν – δε με είχαν ξανασταματήσει ποτέ στη ζωή μου», συνέχισε , με το κοινό να ξεσπά σε γέλια.«Τι διάολο κάνεις; Κάνε άκρη, άκρη», φώναζε έξαλλος ο αστυνομικός.

«Με κάνει στην άκρη, ανοίγω τέρμα τα παράθυρα όπως μου είχαν πει παλιά, ειδικά αν σε σταματήσουν στις ΗΠΑ ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνουν. Του δίνω το  βρετανικό μου δίπλωμα, το οποίο θα μπορούσε να είναι και κάρτα μέλους σε βίντεο κλαμπ, λες και είχε ξαναδεί, και στη φωτογραφία εννοείται δε μου μοιάζω, ήμουν 17 χρονών».

Tότε ήταν που αποφάσισα να αποκαλύψω πως είμαι η Adele παίζοντας τα ρέστα της. Η συνέχεια;

«Πάει πίσω στο περιπολικό, επιστρέφει και μιλάει στο τηλέφωνο με τη γυναίκα του, η οποία του φωνάζει που με σταμάτησε. “Ζητώ συγγνώμη Adele, συγγνώμη, κάνε ό,τι θες”, της είπε. Ήταν αστείο, αλλά ναι, έχω χρησιμοποιήσει τη φήμη μου. Δεν το ήθελα! Πήγα να μπω φυλακή», ολοκλήρωσε.

epirusblog.gr
5 of 5
H Αdele γλίτωσε τη φυλακή επειδή ο αστυνομικός ήταν μεγάλος fan της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2885610636992597794
item