Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Full ερωτευμένοι σε βραδινή έξοδο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ.

Πρόσφατα οι δυο τους πραγματοποίησαν δύο βραδινές εμφανίσεις και τις δύο στο ίδιο μαγαζί, που ανήκει στην οικογένεια του επιχειρηματία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα το περιοδικό ΟΚ!, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδά η Πέγκυ Ζήνα. Εκεί, διασκέδασαν με τα κομμάτια της τραγουδίστριας, ενώ δεν έλειψαν και οι τρυφερές περιπτύξεις.

Το ζευγάρι, που διατηρεί δεσμό τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και συζεί από την αρχή της σχέσης του στο σπίτι του επιχειρηματία στα νότια προάστια, δεν παύει να δείχνει σε κάθε του δημόσια εμφάνιση πόσο ερωτευμένο είναι.

«Λόγω της πανδημίας, όλες οι σχέσεις δοκιμάστηκαν και όλοι περάσαμε περισσότερο χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους. Αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω πιο κοντά με τον σύντροφό μου, να περάσουμε πολύ χρόνο μαζί και να δούμε ότι ταιριάζουμε.

Από εκεί και πέρα, έχουμε κι εγώ κι εκείνος από μία όμορφη οικογένεια. Αν θα δημιουργήσουμε τη δική μας, θα το δείξει ο χρόνος. Όλα αυτά είναι τυχερά» είχε δηλώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Full ερωτευμένοι σε βραδινή έξοδο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2519120459012321604
item