Camila Cabello: Αποκάλυψε ποια ήταν η αιτία χωρισμού της από τον Shawn Mendes Camila Cabello: Αποκάλυψε ποια ήταν η αιτία χωρισμού της από τον Shawn Mendes | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Camila Cabello: Αποκάλυψε ποια ήταν η αιτία χωρισμού της από τον Shawn Mendes

Η Camila Cabello έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με το άγχος, συγκινώντας όλους τους θαυμαστές της, ενώ αυτή τη φορά η τραγουδίστρια εξήγησε πώς η πανδημία την «ανάγκασε» να αντιμετωπίσει τις διαταραχές της ψυχικής της υγείας, αλλά και πώς όλο αυτό επηρέασε τη σχέση της με το πρώην αγόρι της, Shawn Mendes.

Σε νέες της δηλώσεις στο αμερικανικό PEOPLE, η 24χρονη μίλησε για τον αντίκτυπο της κρίσης του κορονοϊού τόσο στην καριέρα όσο και στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας:

«Πριν από την πανδημία, ένιωθα πραγματικά εξαντλημένη. Δούλευα ασταμάτητα από τα 15 μου και η αυστηρότητα με την οποία άρχισα να δουλεύω, με έκανε να μην έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο. 

Δεν είχα χρόνο να μάθω ποια ήμουν εκτός της καριέρας μου. Πάλευα με την ψυχική μου υγεία, με το άγχος, με αυτά τα τοξικά επίπεδα στρες». 

                Cabello: Η ανασφάλεια για την εικόνα της και η στήριξη του Shawn Mendes

Πάντα επικεντρωμένη στην προώθηση της καριέρας της, η Camila Cabello δεν καθόταν ούτε στιγμή να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της. 

«Ήμουν απλώς εξαντλημένη από κάθε άποψη και σε εκείνο το σημείο ένιωσα ότι έτρεχα έναν μαραθώνιο με σπασμένο πόδι. 

Συνέχισα, αλλά ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Και μακάρι να είχα πει: "Αφήστε με να σταματήσω για ένα δευτερόλεπτο και να πάρω ένα ωραίο γύψο για το σπασμένο πόδι μου και να κάνω φυσικοθεραπεία". Αλλά δεν το έκανα. Ο Covid παρενέβη και το έκανε για μένα», σημείωσε η 24χρονη.

Το άγχος της έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη σχέση της με τον Shawn Mendes

Η τραγουδίστρια από την Αβάνα βρισκόταν στα μισά των γυρισμάτων της τελευταίας της ταινίας, «Σταχτοπούτα», όταν το lockdown επηρέασε ολόκληρο τον πλανήτη και την έστειλε πίσω στο σπίτι στις ΗΠΑ. 

'Ολο αυτό που συνέβαινε στον κόσμο, την έκανε να ξεσπά σε κλάματα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Το υπερβολικό άγχος της βγήκε εκτός ελέγχου και αυτό επηρέασε γρήγορα τις προσωπικές της σχέσεις, συμπεριλαμβανομένης εκείνης με τον Shawn Mendes.

«Ένιωσα τόσο ανήσυχη, απίστευτα ανήσυχη. Απλώς ένιωθα πραγματικά ασταθής και αυτό το πράγμα μου αποσπούσε την προσοχή από τη δουλειά και τα γυρίσματά μου, δεν ήμουν εκεί. Και έτσι απλά έμεινα με το άγχος μου. Και αυτό προκαλούσε προβλήματα στη σχέση μου, στις φιλίες μου, στον χρόνο μου στο σπίτι», δήλωσε η 24χρονη.

Οι συνήθειες που υιοθέτησε προκειμένου να ξεπεράσει τις διαταραχές της ψυχικής της υγείας.

Για να αποκτήσει καλύτερη ψυχολογία, η Camila Cabello έμαθε να «μετατοπίζει την προτεραιότητά της» για να επικεντρώνεται σε αυτό που μπορούσε να ελέγξει: την ευημερία της.

«Σίγουρα ζήτησα βοήθεια. Ζήτησα χρόνο και έμαθα πολλούς τρόπους για να το διαχειρίζομαι. 

Δοκίμασα πολλά διαφορετικά πράγματα, διαφορετικά είδη θεραπείας, διαλογισμό, άσκηση, αλλαγή του τρόπου διατροφής μου, άλλαξα τον τρόπο που προγραμματίζω τον χρόνο μου και άρχισα να φροντίζω να υπάρχει ισορροπία στη ζωή μου, να έχω χρόνο για τους φίλους μου και τους ανθρώπους μου».


epirusblog.gr
5 of 5
Camila Cabello: Αποκάλυψε ποια ήταν η αιτία χωρισμού της από τον Shawn Mendes
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 48531312959033331
Σχόλια

Τα καλύτερα

item