Κατερίνα Γερονικολού: Έχει επικοινωνήσει με τον Κιμούλη μετά την αποκάλυψη ότι της ασκούσε bullying; Κατερίνα Γερονικολού: Έχει επικοινωνήσει με τον Κιμούλη μετά την αποκάλυψη ότι της ασκούσε bullying; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Γερονικολού: Έχει επικοινωνήσει με τον Κιμούλη μετά την αποκάλυψη ότι της ασκούσε bullying;

Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το κίνημα #Metoo. Να θυμίσουμε πως η γνωστή ηθοποιός ήταν μία από τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Γιώργο Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό.

Παράλληλα, η Κατερίνα Γερονικολού τόνισε ότι θα μιλήσει άνετα για τον Πέτρο Φιλιππίδη όταν υπάρξει οριστική δικαστική απόφαση.

Πηγαίνοντας στο θέμα του metoo, μίλησες για τον εργασιακό εκφοβισμό που βίωσες αναφερόμενη στα όσα έγιναν στη συνεργασία σου με τον Γιώργο Κιμούλη. Πώς ένιωσες μετά την αποκάλυψη;

Δεν μου ήταν εύκολο να συζητήσω αυτό το θέμα ανοικτά και να προειδοποιήσω τους συναδέλφους μου, γιατί υπήρχε η σκιά της δήθεν προσωπικής μου σχέσης με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, κάτι που έβγαλαν τα περιοδικά χωρίς να με πάρει ποτέ κανένας τηλέφωνο για να διασταυρώσει τη φήμη. 

Όταν ένιωσα ελεύθερη να πω τα πράγματα όπως έγιναν, αισθάνθηκα ότι έβγαλα σε κοινή θέα ένα κομμάτι του εαυτού μου, χωρίς να ξέρω ότι τελικά είχα ανάγκη να το κάνω. Το συνειδητοποίησα όταν ξεκίνησε η ιστορία με το metoo, πρώτα με τη Σοφία Μπεκατώρου και μετά με τη Ζέτα Δούκα.

Μετά τα όσα είπες επικοινώνησε μαζί σου ο Γιώργος Κιμούλης;

Όχι.

Έχεις συνεργαστεί και με τον Πέτρο Φιλιππίδη, έναν ακόμη από τους ηθοποιούς για τους οποίους υπήρξαν επίσημες καταγγελίες.

Θα νιώσω πιο άνετα να μιλήσω για αυτό όταν θα υπάρξει οριστική δικαστική απόφαση. Ανεξάρτητα από το αν έχω συνεργαστεί με κάποιον, δεν μπορώ να τον κρίνω ολικά από το πώς έχει φερθεί αποκλειστικά σε μένα. 

Έτσι κι αλλιώς, κάθε άνθρωπος μπορεί να συμπεριφέρεται υπέροχα στην οικογένειά του κι άλλους λίγους εκλεκτούς και για τους υπόλοιπους να είναι τύραννος. Ακόμα πιο γενικά, αυτές οι ζυμώσεις στον καλλιτεχνικό χώρο δεν είναι ευχάριστες.

Η εσωστρέφεια που επικρατούσε μέχρι σήμερα γίνεται τώρα εξωστρέφεια και ο πόνος γίνεται δημόσιος. Για μένα όμως το παιχνίδι δεν θα κριθεί από όσους αυτή τη στιγμή είναι στη φυλακή ή σπίτι τους χωρίς να εργάζονται επειδή περιθωριοποιήθηκαν μετά τις αποκαλύψεις. 

Αν καταφέρουν οι νέοι επαγγελματίες που ξεκινάνε σήμερα με όνειρα να μην υποστούν bullying ή απρεπείς συμπεριφορές από συναδέλφους τους, τότε μόνο θα έχει κερδηθεί η παρτίδα.

Τι θα του έλεγες αν τον συναντούσες;

Καλή δικαιοσύνη.

Φωτογραφία: NDP

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Γερονικολού: Έχει επικοινωνήσει με τον Κιμούλη μετά την αποκάλυψη ότι της ασκούσε bullying;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8323862100854726225
Σχόλια

Τα καλύτερα

item