Bradley Cooper: Απαντά για πρώτη φορά για τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Lady Gaga

Ο Bradley Cooper σε πρόσφατη συνέντευξη που αποχώρησε, ρωτήθηκε για τις φήμες που υπήρχαν το 2018 και τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Lady Gaga.

Ο Bradley Cooper και η Lady Gaga τότε συμπρωταγωνιστούσαν στο «A Star is Born», την ταινία που έσπασε τα κινηματογραφικά ταμεία. 

Στην ταινία, ο Bradley Cooper, υποδύεται έναν μουσικό, τον Τζακ, που βοηθά την Άλι, μια νεαρή τραγουδίστρια, να γίνει γνωστή καθώς η ηλικία και ο αλκοολισμός έχουν οδηγήσει τη δική του καριέρα σε μια καθοδική πορεία.

Στην πραγματική ζωή επίσης χωρισμός τους από τους συντρόφους τους, εκείνη την περίοδο δεν πέρασε απαρατήρητος. Ωστόσο, εκείνοι δεν έκαναν σαφείς δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Τέσσερα χρόνια μετά ο ηθοποιός και πατέρας ενός παιδιού ξεκαθάρισε τα πράγματα, λέγοντας πως όλος αυτός ο αισθησιασμός πάνω στη σκηνή οφειλόταν στο άγχος του, που θα έπρεπε να τραγουδήσει ζωντανά μπροστά σε τόσο κόσμο. 

Συγκεκριμένα είπε σε συνέντευξή του πως είπε πως το ζευγάρι υποκρινόταν και πως έκαναν σαν να έπαιζαν μια σκηνή από ταινία, προκειμένου ο ίδιος να μπορέσει να κοντρολάρει τους φόβους του επειδή θα τραγουδούσε ζωντανά στη σκηνή.

«Απλώς από προσωπική άποψη, μειώνει το επίπεδο άγχους. Σε αυτή τη σκηνή της ταινίας, το ζευγάρι ερωτεύεται. Είναι αυτή η εκρηκτική στιγμή που συμβαίνει στους δυο τους επάνω σε μια σκηνή μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους. Θα ήταν πολύ περίεργο αν καθόμασταν και οι δύο σε δυο σκαμπό κοιτάζοντας το κοινό», είπε.

epirusblog.gr
5 of 5
Bradley Cooper: Απαντά για πρώτη φορά για τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Lady Gaga
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5225791342738460074
item