Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω δεχτεί body shaming γιατί φάνηκε λίγο παραπάνω το πόδι ή το σώμα»

Η Ιωάννα Μαλέσκου φιλοξένησε σήμερα στο «Love Ιt» την Κατερίνα Πεφτίτση, το plus size model, το οποίο έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή στο «Greece's Next Top Model».

Με αφορμή ένα περιστατικό ρατσισμού που εξομολογήθηκε η Κατερίνα Πεφτίτση, η λαμπερή παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και τόνισε ότι έχει δεχτεί αμέτρητα σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Έχω δεχτεί άπειρες φορές body shaming. Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα για την εμφάνισή μου, το σώμα μου. Βεβαίως κι έχω βάλει κιλά και κάποια στιγμή θα βγάλω. 

Προσέχω την εμφάνισή μου, προσέχω την υγεία μου. Με το ντεκολτέ, με το αν φόρεσα και φάνηκε λίγο παραπάνω μπούτι, σώμα, πόδι, για όνομα του Θεού. Ακούω καθημερινά άπειρα πράγματα» ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Όταν κάτι δεν ισχύει, δεν σε αγγίζει. Η δική μου άποψη σε αυτό ήταν ότι πολλές φορές σε αγγίζει κάτι ακόμα κι αν δεν ισχύει, γιατί σε πνίγει το γεγονός ότι σε αδικούν ή είναι κάτι το οποίο δεν σε τιμά. 

Πολλές φορές επιλέγω τη σιωπή, αλλά είναι κάποιες φορές που λες "όπα". Πρέπει να σταματάς και να βάζεις ένα φρένο σε κάποια πράγματα» πρόσθεσε λίγο αργότερα στη συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της και την προσκεκλημένη.

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω δεχτεί body shaming γιατί φάνηκε λίγο παραπάνω το πόδι ή το σώμα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2110408363774452027
item