Γιάννενα: Ενημέρωση για τον εμβολιασμό στο εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών Γιάννενα: Ενημέρωση για τον εμβολιασμό στο εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ενημέρωση για τον εμβολιασμό στο εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών

Η πρώτη ενημέρωση για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε χθες στο εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών. Την ενημέρωση στους εργαζόμενους έκανε ο Καθηγητής Παθολογίας του Τμήματος Ιατρικής Γιώργος Λιάμης.

Οι εργαζόμενοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά για τα οφέλη του εμβολιασμού, την προστασία που παρέχει και να παράλληλα να πάρουν απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες που είχαν.

Σκοπός του Δήμου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσα από τις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες είναι να αυξηθούν τα επίπεδα εμβολιασμού στους εργαζόμενους, ειδικά σε αυτούς που βρίσκονται σε ευαίσθητες υπηρεσίες, όπως είναι αυτές της καθαριότητας και του εργοταξίου.

Προς την κατεύθυνση αυτή είναι σε συνεχή συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων ο οποίος συμβάλλει από την πλευρά του για καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τον εμβολιασμό.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ενημέρωση για τον εμβολιασμό στο εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 840120135428629051
Σχόλια

Τα καλύτερα

item