Γιάννενα: Υπερσύγχρονο σύστημα τομογραφίας δωρεά «Στ. Νιάρχου» στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων Γιάννενα: Υπερσύγχρονο σύστημα τομογραφίας δωρεά «Στ. Νιάρχου» στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Υπερσύγχρονο σύστημα τομογραφίας δωρεά «Στ. Νιάρχου» στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων

Μ’ ένα πλήρες και υπερσύγχρονο σύστημα τομογραφίας εκπομπής ποζιτρονίων, από τα ελάχιστα της χώρας, εξοπλίζεται το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το οποίο αναμένεται να συμβάλει αποτελεσματικά στην διαχείριση μεγάλου αριθμού ογκολογικών ασθενών, που αφορά στην διάγνωση και θεραπεία.

Το σύστημα αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και για την προμήθειά του στους επόμενους 6,5 μήνες η δαπάνη θα ανέλθει στο ποσό του ενός εκατομμυρίου οκτακοσίων χιλιάδων ευρώ. 

Όπως έγινε γνωστό από την διοίκηση του Νοσοκομείου, υπογράφηκαν ήδη οι σχετικές συμβάσεις και μέσα στον Νοέμβριο ξεκινά η εγκατάσταση των εργολαβικών συνεργείων για την κατασκευή του χώρου, στο οποίο και θα τοποθετηθεί.

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, εκφράζει την ειλικρινή και βαθύτατη ευγνωμοσύνη της προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», για την συνολική και διαχρονική φιλανθρωπική του δράση.

Πηγή: ertnews.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Υπερσύγχρονο σύστημα τομογραφίας δωρεά «Στ. Νιάρχου» στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8800546348722167063
Σχόλια

Τα καλύτερα

item