Γιάννενα: ΟΧΙ άλλες .... εκκλήσεις Γιάννενα: ΟΧΙ άλλες .... εκκλήσεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΟΧΙ άλλες .... εκκλήσεις

Όλο και πληθαίνουν οι βανδαλισμοί και οι καταστροφές δημόσιας περιουσίας στην πόλη μας. Άγνωστοι κατέστρεψαν το «τραπέζι» πολλαπλών αθλητικών δραστηριοτήτων στο αθλητικό κέντρο της Κιάφας, άγνωστοι κατέστρεψαν την προτομή του Νικολάου Ζωσιμά στο προαύλιο του Προτύπου Λυκείου της Ζωσιμαίας Σχολής, άγνωστοι βανδάλισαν κα προξένησαν ζημιές πολλών χιλιάδων ευρώ σε αρκετά Σχολεία. 

Και ποια είναι η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής; «Εκφράζει τη βαθιά της θλίψη, αδυνατεί να κατανοήσει τις πράξεις, επισημαίνει την ανάγκη καλύτερης αστυνόμευσης ειδικά τις νυχτερινές ώρες  και απευθύνεται στους πολίτες κάνοντας έκκληση…» Ευχολόγια, δηλαδή...

Η δημόσια, όμως, περιουσία μπορεί να προστατευτεί καλύτερα με έναν μόνο τρόπο κι αυτός είναι τα συστήματα επιτήρησης με χρήση καμερών. 

Γιατί ούτε η αστυνομία μπορεί να περιπολεί σε πάρκα και παιδικές χαρές κτλ. όλη νύχτα ούτε οι πολίτες να το παίζουν ντετέκτιβ. Άλλωστε, όποιος δεν έχει κάτι να κρύψει, δεν έχει τίποτε να φοβηθεί από τις κάμερες σε δημόσιους χώρους. 

Ας τολμήσει ο Δήμος λοιπόν να κάνει κάτι ουσιώδες για να διαφυλάξει τη δημόσια περιουσία γιατί από εκκλήσεις… χορτάσαμε. 

Και δεν μπορεί ο προϋπολογισμός από τους φόρους και τα τέλη των πολλών να πληρώνει συνεχώς για τους βανδαλισμούς και την καταστροφομανία των λίγων. Είναι καιρός να ξεφύγουμε από τις αγκυλώσεις και παθογένειες δεκαετιών.


Πηγή: SKEPTOMENOI POLITES
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΟΧΙ άλλες .... εκκλήσεις
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 181569418345682435
Σχόλια

Τα καλύτερα

item