Τσακωμένες Αλεξανδράκη - Τούνη;

Αρκετές ήταν οι φήμες που ήθελαν την Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Ιωάννα Τούνη να είναι... τσακωμένες. 

Μάλιστα, από την προηγούμενη εβδομάδα στα Q&A που πραγματοποιούσαμε στο Instagram του Youweekl.gr πολλές αναγνώστριες μας ρωτούσαν τι έχει συμβεί ανάμεσα τους.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως η ξανθιά Θεσσαλονικιά δεν έχει κάνει κάποια δημοσίευση στο προφίλ της μαζί με το μοντέλο που τις τελευταίες 7 ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μιας και οι δυο πραγματοποιούν καθημερινά πολλές αναρτήσεις τους. 

Την στιγμή μάλιστα που πρόσφατα έκανε ανάρτηση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όταν εκείνη την επισκέφθηκε.

Στο σημερινό λοιπόν Q&A που κάναμε και μας ρώτησαν ξανά για τις σχέσεις τους, βάλαμε τις ίδιες να απαντήσουν τι συμβαίνει στην δυνατή φιλία που έχουν "χτίσει" εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Η απάντηση Τούνη - Αλεξανδράκη στο Youweekly.gr

Αρχικά μέσω μηνύματος στο Instagram μας απάντησε η Ιωάννα Τούνη χωρίς πολλά πολλά, αναφέροντας πως δεν έχει συμβεί κάτι ανάμεσα τους.

Από την άλλη η Δήμητρα Αλενδράκη, αποφάσισε να απαντήσει κάνοντας repost το story μας και γράφοντας:

«Δεν έχει γίνει κάτι με την Ιωάννα Τούνη μην κάνουμε παραπληροφόρηση παρακαλώ! Με έπαιρνε καθημερινά FaceTime και ρωτούσε για την υγεία μου! Έχει πάρα πολλά αυτό το διάστημα ανεβοκατεβαίνει Θεσσαλονίκη κ.α.! Οι φίλοι είναι για να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον και ας είναι μακριά!

Επίσης μία μέρα πριν μπω στο νοσοκομείο που ήμουνα σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι μου, η Ιωάννα ‘έχασε την πρόβα της για να μου φέρει παυσίπονα και άλλα φάρμακα!».

Η απάντηση Αλεξανδράκη και Τούνη για την σχέση

epirusblog.gr
5 of 5
Τσακωμένες Αλεξανδράκη - Τούνη;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2217788184802371842
item