Τίνα Μελά: «Με απήγαγε πελάτης του μαγαζιού που τραγουδούσα» Τίνα Μελά: «Με απήγαγε πελάτης του μαγαζιού που τραγουδούσα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τίνα Μελά: «Με απήγαγε πελάτης του μαγαζιού που τραγουδούσα»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Τίνα Μελά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα σοκαριστικό περιστατικό που της έτυχε με πελάτη νυχτερινού κέντρου, στο οποίο τραγουδούσε.

Όπως δήλωσε η τραγουδίστρια στον αέρα της εκπομπής Love It, παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής.

«Όταν δούλευα στη Θεσσαλονίκη ένας πελάτης του μαγαζιού με άρπαξε. Κυριολεκτικά. Σταμάτησα στο δρόμο να πάρω κάτι και ξαφνικά με βούτηξε και με έβαλε σε ένα μαύρο τζιπ. 

Έγινε μια μάχη μέσα στο αυτοκίνητο, προσπαθούσα να βγω, ενώ κινούταν το αυτοκίνητο και εν τέλει με παράτησε σε μια απομονωμένη περιοχή. Ήμουν σε σοκ», περιγράφει η τραγουδίστρια.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν πήγα στην αστυνομία, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να επικοινωνήσω με το μαγαζί, επειδή ήξερα ότι είναι πελάτης του. 

Όταν μίλησα με τον επιχειρηματία του μαγαζιού, μου είπε να μην του κάνω μήνυση, γιατί είναι καλός πελάτης. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να καταλάβω το ψυχολογικό πρόβλημα που μου είχε δημιουργήσει, εμφανίστηκε όμως, λίγες ημέρες αργότερα».

epirusblog.gr
5 of 5
Τίνα Μελά: «Με απήγαγε πελάτης του μαγαζιού που τραγουδούσα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8432257327757801276
Σχόλια

Τα καλύτερα

item