Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Με τον σύζυγό της και τη μητέρα της στην πρεμιέρα του Γιάννη Ζουγανέλη Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Με τον σύζυγό της και τη μητέρα της στην πρεμιέρα του Γιάννη Ζουγανέλη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Με τον σύζυγό της και τη μητέρα της στην πρεμιέρα του Γιάννη Ζουγανέλη

Μια σπάνια οικογενειακή εμφάνιση στο θέατρο Βέμπο έκανε η οικογένεια του Γιάννη Ζουγανέλη. Η κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη μαζί με τον σύζυγό της και τη μητέρα της βρέθηκαν στην πρεμιέρα του. 

Συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και μαζί με τον Σπύρου Δημητρίου έκανε μια κοσμική έξοδο.

Το ζευγάρι, όπως και η μητέρα της Ελεωνόρας, Ισιδώρα Σιδέρη έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Κυρία Επιθεώρηση». 

Η νέα μουσική παράσταση των Μάκη Δελαπόρτα και Στέλιου Παπαδόπουλου έχει ξεκινήσει στο θέατρο Βέμπο. Και από την επίσημη πρεμιέρα του Γιάννη Ζουγανέλη δεν έλειψε η Ελεωνόρα Ζουγενέλη με τον σύζυγό της.

Πρόκειται για ένα μουσικοχορευτικό θέαμα, αφιερωμένο στη χρυσή εποχή της ελληνικής επιθεώρησης, μέσα από κωμικά κείμενα, χορευτικά και τραγούδια, των σπουδαιότερων επιθεωρήσεων που άφησαν εποχή στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Γιάννη Ζουγανέλης, Ελένη Καστάνη, Ζέτα Δούκα, Νίνα Λοτσάρη, Παναγιώτης Πετράκης και Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Αφηγητής είναι ο Μάκης Δελαπόρτας, ενώ σε ρόλο – έκπληξη βρίσκεται ο Κώστας Μακεδόνας.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου παντρεύτηκαν σε μια κλειστή εκδήλωση στις 10 Οκτωβρίου του 2020 στις Σπέτσες. 

Η τραγουδίστρια είχε επιλέξει ένα ρομαντικό νυφικό, ενώ ο γαμπρός ήταν ντυμένος με ένα λευκό κοστούμι. 

Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου, φιλοξενήθηκε ένα μικρό γλέντι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, όπου οι νεόνυμφοι χόρεψαν τον πρώτο τους χορό, ένα παραδοσιακό νησιώτικο τραγούδι.

Φωτογραφίες: NDP.


epirusblog.gr
5 of 5
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Με τον σύζυγό της και τη μητέρα της στην πρεμιέρα του Γιάννη Ζουγανέλη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9161279121767676268
Σχόλια

Τα καλύτερα

item