Άρης Σερβετάλης: Όλες οι αντιδράσεις για την αποχώρησή του από τον «Ρινόκερο» – Τα «υπέρ» και τα «κατά»

Ο Άρης Σερβετάλης, πρωταγωνιστής της θεατρικής παράστασης Ρινόκερος, αποφάσισε ότι δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές, με βάση τα νέα μέτρα, αποχώρησε από το έργο και η παράσταση κατέβηκε, καθώς ήταν μονόπρακτο.

Η ηθοποιός Φαίη Κοκκινοπούλου ανέβασε μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook. Αναφερόμενη στον Άρη Σερβετάλη είπε ότι ήταν ο μόνο ανεμβολίαστος στην παράσταση και δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι με την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση οδηγεί στην ανεργία πολλούς εργαζόμενους.

Η ανάρτηση στο Facebook:

«Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει.

Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση «Ρινόκερος») αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους.

Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεσμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σαιζόν! Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι.

Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι.

Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε».


epirusblog.gr
5 of 5
Άρης Σερβετάλης: Όλες οι αντιδράσεις για την αποχώρησή του από τον «Ρινόκερο» – Τα «υπέρ» και τα «κατά»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5192093917340544438
item