Πρέβεζα: Νωρίτερα θα χτυπήσει τη Δευτέρα το τελευταίο “κουδούνι” σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός της πόλης Πρέβεζας λόγω εργασιών σύνδεσης στο δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ Πρέβεζα: Νωρίτερα θα χτυπήσει τη Δευτέρα το τελευταίο “κουδούνι” σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός της πόλης Πρέβεζας λόγω εργασιών σύνδεσης στο δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Νωρίτερα θα χτυπήσει τη Δευτέρα το τελευταίο “κουδούνι” σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός της πόλης Πρέβεζας λόγω εργασιών σύνδεσης στο δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ

Τη διακοπή των μαθημάτων τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και από ώρα 13:15 μ.μ. μέχρι την λήξη του σχολικού προγράμματος σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και από ώρα 13:00 σε σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , που βρίσκονται εντός της πόλης της Πρέβεζας και δεν υδροδοτούνται, λόγω των εργασιών στο δίκτυο υδροδότησης , ανακοίνωσε με αποφάσεις του ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Νίκος Γεωργάκος.

Οι αποφάσεις του κ.Γεωργάκου έρχονται ως συνέχεια της ανακοίνωσης της ΔΕΥΑ Πρέβεζας για διακοπή νερού τη Δευτέρα και ώρες 13:00 έως 20:00 προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες συνδέσεις του υπό εξέλιξη έργου "ΥΔΡΕΥΣΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ- ΦΑΣΗ Β΄".

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο έργο το οποίο θα επιλύσει προβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Πρέβεζας (Νεοχώρι, Αγ. Τριάδα, Πνευματικός Φάρος κλπ).

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει την αντικατάσταση υφιστάμενων κεντρικών αγωγών του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στις ανατολικές περιοχές της Δ.Κ. Πρέβεζας (Νεοχώρι, Αγ. Τριάδα Πνευματικός Φάρος, κλπ.).

Ο υφιστάμενος αγωγός έχει πολύ μικρή διατομή και η αντικατάστασή του κρίνεται αναγκαία ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει με επάρκεια. Το συνολικό μήκος του νέου δικτύου θα είναι 6.798,00 μ. και θα αποτελείται από σωλήνες πολυαιθυλενίου.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Νωρίτερα θα χτυπήσει τη Δευτέρα το τελευταίο “κουδούνι” σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός της πόλης Πρέβεζας λόγω εργασιών σύνδεσης στο δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5895640841267059864
Σχόλια
item