Θεσπρωτία: Δεν σέβονται τίποτε!!! Οργισμένη ανακοίνωση του δήμου Ηγουμενίτσας Θεσπρωτία: Δεν σέβονται τίποτε!!! Οργισμένη ανακοίνωση του δήμου Ηγουμενίτσας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Δεν σέβονται τίποτε!!! Οργισμένη ανακοίνωση του δήμου Ηγουμενίτσας

Εικόνες ντροπής παρατηρούνται για πολλοστή φορά σε βάρος της δημοτικής περιουσίας με βανδαλισμούς στον Παιδικό σταθμό της Νέας Σελεύκειας, σε γήπεδα αθλοπαιδιών, σε στάσεις λεωφορείων και σε λοιπούς δημόσιους χώρους, υποδηλώνοντας δυστυχώς έλλειμμα παιδείας και κοινωνικής συνείδησης.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,  "καταδικάζοντας κάθε ενέργεια ασέβειας προς τον Δημόσιο Χώρο, προέβη στις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να αποτρέψουν τέτοιου είδους περιστατικά, τα οποία αποτελούν έλλειμμα παιδείας και κοινωνικής συνείδησης και στρέφονται ενάντια στην τοπική μας κοινωνία".

Και προστίθεται: "Καλούμε τους πολίτες σε περίπτωση που εντοπίσουν τους υπαίτιους των βανδαλισμών, να επιδείξουν την υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει μια πολιτισμένη κοινωνία και να ενημερώσουν τον Δήμο και την Αστυνομία για τις απαράδεκτες ενέργειες. 

Δεν θα επιτρέψουμε καμία ενέργεια που αμαυρώνει την εικόνα των κοινόχρηστων χώρων και προσβάλλει τους συμπολίτες μας. 

Ο δημόσιος χώρος ανήκει σε όλους μας και οφείλουμε όλοι να τον σεβαστούμε".epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Δεν σέβονται τίποτε!!! Οργισμένη ανακοίνωση του δήμου Ηγουμενίτσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 6705600348593636081
Σχόλια

Τα καλύτερα

item