Λονδίνο: Κατέρρευσε οροφή σε δημοτικό σχολείο -Δώδεκα παιδιά και ένας ενήλικας στο νοσοκομείο Λονδίνο: Κατέρρευσε οροφή σε δημοτικό σχολείο -Δώδεκα παιδιά και ένας ενήλικας στο νοσοκομείο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λονδίνο: Κατέρρευσε οροφή σε δημοτικό σχολείο -Δώδεκα παιδιά και ένας ενήλικας στο νοσοκομείο

Δώδεκα παιδιά και ένας ενήλικας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά την κατάρρευση οροφής σε δημοτικό σχολείο στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το BBC, οι μαθητές απομακρύνθηκαν από το Rosemead Prep School στη γειτονιά Ντάλγουιτς αφού έπεσε οροφή στον δεύτερο όροφο σε μια αίθουσα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου (LFB) είπε ότι τρία πυροσβεστικά οχήματα και 20 πυροσβέστες κλήθηκαν στο σημείο περίπου στις 09:20 (τοπική ώρα).

Σύμφωνα επίσης, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου, παιδιά και προσωπικό απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από το κτίριο, στην οδό Thurlow Park Road.

«Σήμερα το πρωί σε μια από τις αίθουσες της τρίτης τάξης, μια οροφή κατέρρευσε με αποτέλεσμα να κληθούν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. 

Υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί και κάποιοι από τους εμπλεκόμενους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και εργαζόμαστε με τους μαθητές και τις οικογένειες για να τους υποστηρίξουμε», δήλωσε εκπρόσωπος του σχολείου, καταλήγοντας πως η σχολική μέρα θα συνεχιζόταν κανονικά για το υπόλοιπο σχολείο.

Crews have been at the scene of a ceiling collapse at a school in #Dulwich this morning: london-fire.gov.uk/incidents/2021
Image

Share this TweetΣτο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και αστυνομικοί

Επιπλέον, η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου (LAS) είπε ότι έστειλε βοήθεια στο σημείο, συμπεριλαμβανομένων πληρωμάτων ασθενοφόρων, ιατρών σε αυτοκίνητα και προηγμένων παραϊατρικών.

«Τα συνεργεία μας περιέθαλψαν αρκετούς ασθενείς στο σημείο και τώρα έχουν αποσυρθεί», εξήγησε ένας εκπρόσωπος, ενώ στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί.

Μια ειδική ομάδα USAR (Urban Search and Rescue) και εξοπλισμός χρησιμοποιήθηκαν επίσης, σύμφωνα με το BBC, για να διασφαλιστεί ότι το κτίριο «δεν κινδυνεύει περαιτέρω από κατάρρευση», όπως τόνισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου.


epirusblog.gr
5 of 5
Λονδίνο: Κατέρρευσε οροφή σε δημοτικό σχολείο -Δώδεκα παιδιά και ένας ενήλικας στο νοσοκομείο
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 8889047148807974061
Σχόλια

Τα καλύτερα

item