Πρέβεζα: Σε λειτουργία η νέα Λαϊκή Αγορά της Πρέβεζας!

Τη δική της αδειοδοτημένη Λαϊκή Αγορά έχει από σήμερα η πόλη της Πρέβεζας, μετά από απουσία δύο περίπου ετών.

Από νωρίς το πρωί, η αγορά η οποία λειτουργεί πίσω από το γήπεδο, γέμισε κόσμο που έσπευσε να “βολιδοσκοπήσει” τις τιμές και τα προϊόντα και βέβαια να κάνει τα ψώνια του.

Μεγάλες αποστάσεις, μάσκες και αντισηπτικά εφαρμόστηκαν και από παραγωγούς και από καταναλωτές, ενώ για το καλό της ημέρας ο Δήμος Πρέβεζας μοίρασε σε όλους γλυκά και αναψυκτικά.

Έκδηλη στα πρόσωπα όλων ήταν η χαρά για το νέο αυτό ξεκίνημα και τόσο ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Γρηγόρης Κουμπής αλλά και όλοι οι άνθρωποι του Δήμου που βρέθηκαν εκεί “εισέπραξαν” την ικανοποίηση του κόσμου και των παραγωγών.

Κηπευτικά, φρούτα, ξηροί καρποί , μέλι και σύντομα ψάρια και άλλα προϊόντα βρίσκονται στη διάθεση των καταναλωτών σε αφθονία, ποιότητα και καλές τιμές.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας εξέφρασε την χαρά του για την αδειοδότηση και λειτουργία της Αγοράς υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μια προεκλογική δέσμευση που έγινε πράξη.

“Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε και θα κάνουμε την Λαϊκή μας ακόμη καλύτερα” τόνισε ο κ.Γεωργάκος ευχαριστώντας κυρίως τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γρηγόρη Κουμπή, τους υπαλλήλους της αρμόδιας διεύθυνσης και όλους όσοι βοήθησαν να ξεπεραστεί το δύσκολο “γραφειοκρατικό” κομμάτι της αδειοδότησης.

Την χαρά του εξέφρασε και ο κ.Κουμπής ευχαριστώντας με την σειρά του τον Δήμαρχο για την όλη υποστήριξη σημειώνοντας και αυτός ότι η Λαϊκή θα εμπλουτιστεί περαιτέρω με έμφαση στα τοπικά προϊόντα στηρίζοντας έτσι τον πρωτογενή τομέα, και τους παραγωγούς και τους καταναλωτές.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Σε λειτουργία η νέα Λαϊκή Αγορά της Πρέβεζας!
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5967159673827994103
item