Αναστασία Παντούση: Έτσι απαντάει στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Ιωάννη Παπαζήση

Η Αναστασία Παντούση πρωταγωνιστεί στην ταινία υπερπαραγωγή «Σμύρνη μου αγαπημένη» μαζί με τη Μιμή Ντενίση και την Κατερίνα Γερονικολού.

Οι τρεις γυναίκες παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Γιάννη Πουλόπουλο, με την Αναστασία Παντούση να αναφέρεται πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Ιωάννη Παπαζήση.

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σου υπάρχει δόση αλήθειας στα δημοσιεύματα που σε θέλουν να είσαι ζευγάρι με τον Ιωάννη Παπαζήση;

Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Ακόμη και όταν έγραφαν ότι χώρισα, αυτό που είχα πει είναι ότι είναι ωραία η συντροφικότητα, αλλά είναι όμορφο και το να είσαι μόνος σου. 

Δεν θέλω να αναφερθώ στα δημοσιεύματα, γιατί θεωρώ ότι δεν σέβομαι την δουλειά μου αν μπω στη διαδικασία να απαντώ στο τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή.

Ωστόσο, λένε ότι αν δεν διαψεύσεις μια φήμη, εκείνη διαιωνίζεται.

Θα μπορούσα να πω «ναι, ισχύει» ή «όχι δεν ισχύει». Και αύριο να βγει ένα άλλο δημοσίευμα για έναν άλλον άνθρωπο. Θα πρέπει να απαντήσω και σε αυτό μετά; Η προσωπική ζωή είναι για μένα. 

Πιστεύω ότι για την ηλικία και τα χρόνια που είμαι στον χώρο έχω κάνει κάποια σημαντικά πράγματα στην πορεία μου. 

Θεωρώ ότι θα ήταν λάθος τώρα που ακόμα είμαι στο ξεκίνημα μου να με μάθετε για τις σχέσεις μου και όχι για τους ρόλους που παίζω.

epirusblog.gr
5 of 5
Αναστασία Παντούση: Έτσι απαντάει στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Ιωάννη Παπαζήση
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7515979172949270012
item