Έμιλι Ρατακόφσκι: «Ανακουφίστηκα τρομερά που γέννησα αγόρι - Δεν ήθελα η κόρη μου να γίνει αντικείμενο του σεξ» Έμιλι Ρατακόφσκι: «Ανακουφίστηκα τρομερά που γέννησα αγόρι - Δεν ήθελα η κόρη μου να γίνει αντικείμενο του σεξ» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έμιλι Ρατακόφσκι: «Ανακουφίστηκα τρομερά που γέννησα αγόρι - Δεν ήθελα η κόρη μου να γίνει αντικείμενο του σεξ»

Η Έμιλι Ρατακόφσκι μίλησε για το παιδί που έφερε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες και εξηγεί πως η γέννησή του της έφερε μεγάλη... ανακούφιση!

Το μοντέλο που έφερε πριν από επτά μήνες στον κόσμο τον γιο της εξηγεί πως η γέννησή του την έκανε να νιώσει ανακούφιση, συναίσθημα που όπως αναφέρει στο Elle σίγουρα δεν θα το ένιωθε σε περίπτωση που το μωρό της ήταν κορίτσι.

«Αρχικά, ήθελα κοριτσάκι, όμως όταν έμαθα ότι περιμένω γιο, ανακουφίστηκα. 

Πιστεύω ότι η γυναίκα σεξουαλικοποιείται από πολύ νωρίς, πριν καν ακόμα μπει στην εφηβεία». αναφέρει αρχικά το γνωστό μοντέλο. 

Στο παρελθόν, η ίδια είχε αποκαλύψει πως το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε εκείνη. «Δεν θα ήθελα τα ίδια για την κόρη μου», εξηγεί.

«Θυμάμαι ότι πήγαινα στην Α' δημοτικού και την ώρα που βρισκόμουν στην κουζίνα, έκανα μία σέξι κίνηση μπροστά στους γονείς μου κι αμέσως με ρώτησαν που το έμαθα αυτό. 

Τους απάντησα ότι "απλά το έμαθα, αυτό κάνουν οι γυναίκες», εξηγεί η Έμιλι Ρατακόφσκι.

Στο μέλλον πάντως, ίσως αντιμετωπίσει όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρει, αφού έχει σκοπό να αποκτήσει σίγουρα κι άλλα παιδιά πέρα από τον μικρό Σιλβέστερ-Απόλλο.

epirusblog.gr
5 of 5
Έμιλι Ρατακόφσκι: «Ανακουφίστηκα τρομερά που γέννησα αγόρι - Δεν ήθελα η κόρη μου να γίνει αντικείμενο του σεξ»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4531481481094328220
Σχόλια

Τα καλύτερα

item