Γιάννενα: Συνάντηση Μωυσή Ελισάφ με τον Γ.Γ. Παιδείας Αλέξανδρο Κόπτση Γιάννενα: Συνάντηση Μωυσή Ελισάφ με τον Γ.Γ. Παιδείας Αλέξανδρο Κόπτση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Συνάντηση Μωυσή Ελισάφ με τον Γ.Γ. Παιδείας Αλέξανδρο Κόπτση

Εκτενή συζήτηση για θέματα εκπαίδευσης και σχολικών υποδομών είχε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρο Κόπτση.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ηπείρου Κωνσταντίνος Καμπουράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αϊβατίδης.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου για τις σχολικές υποδομές στην περιοχή, επισημαίνοντας τις μεγάλες ανάγκες που έχουν ανακύψει στον αστικό ιστό ενώ έγινε αναλυτική συζήτηση για τους τρόπους αξιοποίησης σχολικών κτιρίων σε χωριά του Δήμου που παραμένουν κλειστά.

Επίσης έγινε συζήτηση για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων όπως και για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Δήμος προς την κατεύθυνση αυτή.

Στη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε η ανάγκη τήρησης των μέτρων στα σχολεία ώστε να διασφαλιστεί η δια ζώσης εκπαίδευση, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για το Υπουργείο αλλά και ανάγκη για την κοινωνία.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συνάντηση Μωυσή Ελισάφ με τον Γ.Γ. Παιδείας Αλέξανδρο Κόπτση
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3487206116056342327
Σχόλια
item