Το τρέιλερ της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα αναζωπυρώνει την κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ξεκίνησε στην ελληνική τηλεόραση με πρωταγωνίστριες την Κατερίνα Καινούργιου και την Μπέττυ Μαγγίρα.

Το trailer που κυκλοφόρησε η Μπέττυ Μαγγίρα για τη σημερινή κπομπή της στο οποίο φαίνεται να τρολάρει την παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Alpha και προκάτοχό της στο Open ήρθε για να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν λίγες εβδομάδες στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ που «φωτογράφιζε» την Κατερίνα Καινούργιου ότι η παρουσιάστρια του Alpha έχει χωρίσει από τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Κατερίνα Καινούργιου προτίμησε αρχικά να μην σχολιάσει τίποτα ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα μέσα από την εκπομπή της «ξέσπασε» κάνοντας λόγω για μικρότητες και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

«Μόνο κάτι χαζά κουίζ παίζουν εκεί. Για να μάθουν τα προσωπικά μου γιατί όταν λέμε για κιτρινισμούς να τα λέμε όλα. Όταν λέμε για κιτρινισμούς… Αυτά τα χτυπήματα που κάνουν κάτω από τη ζώνη σε εκείνο το κανάλι… Αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. 

Με πείραξε. Και δεν το περίμενα ούτε από τη παρουσιάστρια που τη σέβομαι τόσο πολύ ούτε από τους συνεργάτες αλλά δε πειράζει τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν» είχε πει τότε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και μπορεί από εκείνη τη μέρα να έχει περάσει 1.5 εβδομάδα και όλα να έδειχναν πως τα πνεύματα ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες είχαν ηρεμήσει, το νέο trailer της Μπέττυς Μαγγίρα ήρθε για να αναζωπυρώσει το ήδη τεταμένο κλίμα ανάμεσά τους.

Λέτε να απαντήσει σε αυτό η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο Παρίσι με φίλες της συνδυάζοντας δουλειά και ψυχαγωγία.

epirusblog.gr
5 of 5
Το τρέιλερ της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα αναζωπυρώνει την κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8538610635601835067
item