Ντόρα Μπακογιάννη και Νίκος Φίλης μαζί για τα εμβόλια και την τρίτη δόση Ντόρα Μπακογιάννη και Νίκος Φίλης μαζί για τα εμβόλια και την τρίτη δόση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ντόρα Μπακογιάννη και Νίκος Φίλης μαζί για τα εμβόλια και την τρίτη δόση

Η Ντόρα Μπακογιάννη της ΝΔ και Νίκος Φίλης του ΣΥΡΙΖΑ ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο Νίκος Φίλης είχε προτείνει να λήγει το πιστοποιητικό εμβολιασμού και να ενεργοποιείται ξανά μετά από την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Την πρόταση αυτή την είχε αντιμετωπίσει θετικά η Ντόρα Μπακογιάννη και του έκανε πρόσκληση για κοινή εκστρατεία.

Σήμερα λοιπόν εμφανίστηκαν και οι δυο στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1 και κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόνισαν πως ακόμη και έναν άνθρωπο αν πείσουν, με τις παρεμβάσεις και τις κοινές εμφανίσεις τους, θα υπάρχει όφελος.

Το μήνυμα που εξέπεμψαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτό της κοινής προσπάθειας να πειστούν όσοι περισσότεροι πολίτες είναι δυνατόν, ώστε να εμβολιαστούν.

H κυρία Μπακογιάννη αποκάλυψε ότι μια συνάδελφος της από τον ΣΥΡΙΖΑ, την οποία δεν κατονόμασε, πρότεινα να υπάρξουν ομάδες με βουλευτές από όσο το δυνατόν περισσότερα κόμματα, που με κοινές παρεμβάσεις και εμφανίσεις τους, να στείλουν ομόθυμο μήνυμα υπέρ των εμβολιασμών, με την βουλευτή της ΝΔ να λέει ότι θα αναλάβει σχετική πρωτοβουλία.

Μάλιστα η Ντόρα Μπακογιάννη θέλησε να κάνει και λίγο… χιούμορ για να ξεκαθαρίσει πως καταλαβαίνει το φόβο που μπορεί να αισθάνεται κάποιος. «Κι εγώ όταν βλέπω κατσαρίδα, φωνάζω “Ισίδωρε”» είπε χαρακτηριστικά. Ανέφερε επίσης ότι στα Χανιά έδωσε αγώνα για να πείσει κάποιους και μετά την ευχαριστούσαν.


epirusblog.gr
5 of 5
Ντόρα Μπακογιάννη και Νίκος Φίλης μαζί για τα εμβόλια και την τρίτη δόση
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 1359766532357925148
Σχόλια
item