Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν έχω σχέση με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Μπέλλα» Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν έχω σχέση με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Μπέλλα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν έχω σχέση με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Μπέλλα»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε στις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Μπέλλα, τον Κύπριο επιχειρηματία, Γιάννη - Λεωνίδα Λεωνίδου.

«Έχει συζητηθεί πολύ. Ακούστηκαν κάποια πράγματα που δεν τα γνωρίζαμε. Όπως, ας πούμε, ότι ο πρώην άντρας μου έχει σχέση με κάποια άλλη κοπέλα. 

Είμαστε μια χαρά όμως, είμαστε πολύ καλά. Δεν έχει πάρει έκταση όλο αυτό, σταματάει εδώ», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω σχέση με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Μπέλλα. Καλά καλά δεν ξέρω ούτε το επώνυμό του. Αν το ξέρετε να μου το πείτε. 

Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με το J2US και με τη δουλειά μου και είμαι ελεύθερη» και πρόσθεσε: «Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, τον άνθρωπο τον έχω δει μόνο μία φορά, στα μπουζούκια, που μου τον γνώρισαν κοινοί μας φίλοι. 

Έκτοτε δεν τον έχω ξαναδεί. Είναι ψευδές   και θέλω να σταματήσει εδώ»

.epirusblog.gr
5 of 5
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν έχω σχέση με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Μπέλλα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1590097767700048143
Σχόλια
item