Ηράκλειο: Αρνητές γονείς δεν επιτρέπουν στο παιδί τους να πάει στο σχολείο

Αρνητές γονείς στο Ηράκλειο Κρήτης, δεν επιτρέπουν στο παιδί τους να υποβληθεί σε self test, έτσι ώστε να μπορέσει να προσέλθει στη σχολική αίθουσα και να παρακολουθήσει τα μαθήματα του.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση του Νομού Ηρακλείου Γιάννης Καραγιαννίδης, μίλησε στον Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA για αυτό το απίστευτο περιστατικό. 

Όπως τόνισε ο κ. Καραγιαννίδης, οι γονείς αρνούνται να δηλώσουν στην πλατφόρμα το self test του παιδιού τους και έτσι ο μαθητής κινδυνεύει να χάσει τη σχολική χρονιά.

«Έχουμε μέχρι τώρα μια περίπτωση μόνο στην επαρχία του νομού. Κατά τα λοιπά, δεν έχουμε άλλες υποθέσεις, έχουμε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να δώσουμε στους γονείς να καταλάβουν, ότι είναι βάρος στο παιδί, όμως θα διευθετηθεί σύντομα» σημείωσε ο κ. Καραγιαννίδης.

Το παιδί μέχρι τώρα απουσιάζει από το σχολείο, ωστόσο οι καθηγητές προσπαθούν να καλύψουν όπως μπορούν τις εκπαιδευτικές ανάγκες. «Οι γονείς είναι ανένδοτοι, προσπαθούμε να αλλάξουν γνώμη και να δούμε πως θα επιστρέψει το παιδί στην μαθησιακή διαδικασία».

Μάλιστα, ο κ. Καραγιαννίδης επεσήμανε πως ο μαθητής θέλει να παρακολουθεί το μάθημα και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα δρομολογηθεί μια λύση.

epirusblog.gr
5 of 5
Ηράκλειο: Αρνητές γονείς δεν επιτρέπουν στο παιδί τους να πάει στο σχολείο
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5157425390177564640
item