Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Με ενδιέφερε να αποδείξω ότι είμαι μια καλή τραγουδίστρια» Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Με ενδιέφερε να αποδείξω ότι είμαι μια καλή τραγουδίστρια» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Με ενδιέφερε να αποδείξω ότι είμαι μια καλή τραγουδίστρια»

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου «βάζει» φωτιά στο «Μουσικό Κουτί» απόψε στις 22:00 και ενώνει με τα τραγούδια της τρεις γενιές ερμηνευτών. 

Σε μια συναρπαστική μουσική βραδιά, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται την ερμηνεύτρια με τη σπάνια φωνή, τον χαρισματικό τραγουδοποιό Ορέστη Ντάντο και τον ταλαντούχο δημιουργό Γιάννη Παπαγεωργίου.

Τραγούδια λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά, αλλά και τραγούδια σπουδαίων συνθετών θα μας ταξιδέψουν στο χθες και στο σήμερα!

Τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο, όπως οι «Χίλιες σιωπές», τραγούδια ξεχωριστά όπως το «Να μ’ αγαπάς», αλλά και ολοκαίνουργια όπως «Ο Γιάννης μου» συνυπάρχουν στην μουσική συνάντηση της εβδομάδας.

«Η Ελένη Τσαλιγοπούλου δεν έχει πάψει να πειραματίζεται, να ψάχνει τα όρια της και να συνεργάζεται με μια πολύ μεγάλη γκάμα δημιουργών εδώ και 35 χρόνια, που ξεκίνησε τη διαδρομή της» λέει χαρακτηριστικά ο Νίκος Πορτοκάλογλου, καλωσορίζοντας μία από τις πιο αγαπημένες του φωνές.  

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Με ενδιέφερε να αποδείξω ότι είμαι μια καλή τραγουδίστρια»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6158765857768146987
Σχόλια

Τα καλύτερα

item