Πολυτεχνείο: Μεγάλη ένταση και ξύλο μεταξύ φοιτητών Πολυτεχνείο: Μεγάλη ένταση και ξύλο μεταξύ φοιτητών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πολυτεχνείο: Μεγάλη ένταση και ξύλο μεταξύ φοιτητών

Αψιμαχίες και μεγάλη ένταση σημειώθηκε μεταξύ ομάδων φοιτητών που βρισκόταν μέσα στον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου το πρωί της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου. 

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ομάδες ατόμων πιάστηκαν στα χέρια, αντήλλαξαν συνθήματα και βρισιές.

Πέταξαν το στεφάνι της διακοινοβουλευτικής επιτροπής

Νωρίτερα είχε σημειωθεί εκ νέου ένταση, όταν φοιτητές και και συγκεντρωμένοι δεν επέτρεψαν στην διακοινοβουλευτική επιτροπή να εισέλθει στο χώρο και να καταθέσει στεφάνι.

Μερίδα ατόμων αφαίρεσε το στεφάνι από την επιτροπή και το πέταξαν. Ο Χαράλαμπος Αθανασίου σημείωσε πως «κανένα κόμμα, κανένας πολιτικός σχεδιασμός δεν αποφάσισε και οργάνωσε την εξέγερση του Πολυτεχνείου. 

Η ατομική ευθύνη που χαρακτηρίζει τις δημοκρατίες στα κράτη δικαίου, είναι αυτή που διήγειρε τη συλλογικότητα και ένωσε τις φωνές όλων. 

Συνεπώς, όποιοι προσπαθούν να οικειοποιηθούν τους αγώνες του ελληνικού λαού, προσβάλουν την ιστορία. Τα παιδιά αυτά, όταν εμείς κάναμε τον αγώνα αυτό, ήταν αγέννητα ή ήταν στις κούνιες. Η μέρα είναι ιερή και πρέπει να τους το συγχωρήσουμε. 

Ζήτω το Πολυτεχνείο».

Πηγή: ethnos.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Πολυτεχνείο: Μεγάλη ένταση και ξύλο μεταξύ φοιτητών
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2798450074388045127
Σχόλια
item