Ήγουμενίτσα: Ξεκινά τη λειτουργία του στην Ηγουμενίτσα το Υποκατάστημα του Ελληνικού Κτηματολογίου Ήγουμενίτσα: Ξεκινά τη λειτουργία του στην Ηγουμενίτσα το Υποκατάστημα του Ελληνικού Κτηματολογίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήγουμενίτσα: Ξεκινά τη λειτουργία του στην Ηγουμενίτσα το Υποκατάστημα του Ελληνικού Κτηματολογίου

Ξεκινά τη λειτουργία του στις 25 Νοεμβρίου το Υποκατάστημα του Ελληνικού Κτηματολογίου στην Ηγουμενίτσα, σύμφωνα με την Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα .

Στη χωρική αρμοδιότητα του νέου Υποκαταστήματος θα υπάγονται τα ακίνητα αρμοδιότητας των Υποθηκοφυλακείων Ηγουμενίτσας, Παραμυθιάς και Φιλιατών τα οποία και καταργούνται στις 24 Νοεμβρίου. 

Υπενθυμίζεται ότι η κατάργηση των Έμμισθων και Άμισθων Υποθηκοφυλακείων και η συγχώνευσή τους σε περιφερειακά κτηματολογικά γραφεία και υποκαταστήματα βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα.  

«Με τη συγχώνευση των Υποθηκοφυλακείων στη Θεσπρωτία και το πέρασμά τους στο Ελληνικό Κτηματολόγιο λύνεται το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν επί μήνες πολλοί συμπολίτες μας από τη μη λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου στους Φιλιάτες, ζήτημα που είχε τεθεί και από τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσπρωτίας. 

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ελληνικού Κτηματολογίου και ιδιαίτερα τον Γενικό Διευθυντή Στέφανο Κοτσώλη για το ενδιαφέρον του να προχωρήσει η συγχώνευση στους καλύτερους δυνατούς χρόνους», δήλωσε ο Βασίλης Γιόγιακας.

epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Ξεκινά τη λειτουργία του στην Ηγουμενίτσα το Υποκατάστημα του Ελληνικού Κτηματολογίου
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1248937150695173160
Σχόλια
item