Γιάννενα: Για ένα τετράμηνο οι αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Νιάρχου Γιάννενα: Για ένα τετράμηνο οι αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Νιάρχου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Για ένα τετράμηνο οι αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Νιάρχου

Μέχρι τις 13 Μαρτίου του 2022 θα ισχύσει η τροποποίηση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Νιάρχου, η οποία ξεκίνησε να εφαρμόζεται από χθες Πέμπτη, προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες ανακατασκευής και αναβάθμισης της λεωφόρου.

Οι αλλαγές αφορούν το τμήμα της Νιάρχου από τον κόμβο της Περιφερειακής οδού μέχρι τον κόμβο Πεδινής.

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα θα γίνουν οι εξής τροποποιήσεις σχετικά με την πρόσβαση των οχημάτων προς και από την Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων:

Ανοιχτή θα είναι η παράπλευρη πύλη του Παν/μίου Ιωαννίνων από την πλευρά του Παν/κού Νοσοκομείου . Αυτή η πύλη θα χρησιμεύει για είσοδο -έξοδο των οχημάτων στην Παν/πολη σε 24ωρη βάση.

Η κεντρική πύλη του Παν/μίου Ιωαννίνων θα λειτουργεί μερικώς και θα εξυπηρετεί την έξοδο οχημάτων από την Παν/πολη με κατεύθυνση τα Ιωάννινα (δε θα επιτρέπεται η στροφή προς Πεδινή), και την είσοδο οχημάτων στην Παν/πολη από Πεδινή με ωράριο λειτουργίας από 7:00 ως 21:00.

Η πύλη Νεοχωρόπουλου θα λειτουργεί κανονικά, όπως μέχρι σήμερα, με ωράριο λειτουργίας 7:00 – 21:00.

Η πύλη Πεδινής θα λειτουργεί κανονικά, όπως μέχρι σήμερα, με ωράριο λειτουργίας 7:00 – 21:00.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Για ένα τετράμηνο οι αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Νιάρχου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4040360035087696647
Σχόλια

Τα καλύτερα

item