Διάλογοι σοκ από την συμμορία ανηλίκων στον Κολωνό -Σήμερα στην ανακρίτρια οι συλληφθέντες [εικόνες]

Συμμορίες ανηλίκων σκορπούν τον τρόμο. Παιδιά από 14 χρόνων παίρνουν μέρος σε αιματηρές συμπλοκές, κλοπές, ληστείες, είτε επιχειρούν να δείξουν ότι έχουν το πάνω χέρι.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο iefimerida.gr πως «οι συμμορίες των ανηλίκων λειτουργούν όπως οργανώσεις του κοινού ποινικού, στρατολογώντας άλλους ανήλικους για να μεγαλώσουν τις ομάδες τους».

Αυτό που παρατηρείται όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές είναι το γεγονός ότι δεν έχουν αυξηθεί τόσο τα περιστατικά όσο η βία που χρησιμοποιούν. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι και η συμμορία των ανήλικων «Hooligans Κολωνού».

Στην ανακρίτρια οι ανήλικοι της συμμορίας που συνελήφθησαν

Σήμερα αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθούν οι ανήλικοι που συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αθηνών , ωστόσο σοκάρουν οι διάλογοι οι οποίοι είχαν σε ομάδα που είχαν δημιουργήσει και αντάλλασσαν μηνύματα.

Οι διάλογοι σοκ

Μέσα από αυτούς τους διαλόγους που φέρνει στο φως το iefimerida.gr ξετυλίγεται και το κουβάρι της δράσης τους. Χαρακτηριστική είναι η συνομιλία πριν την επίθεση με μαχαίρι σε μαθητή των ΕΠΑΛ.

«Ακούτε»

«Ετοιμαστείτε. Ξεκινάει πόλεμος»

«Θα τους γαμ…ω»

«Θα τους γαμ…ε»

«Εγώ να δεις τι θα τους κάνω μόλις τους πιάσω»

«Πες ονόματα»Σε αυτή τη συνομιλία μάλιστα έδωσαν και συγκεκριμένα ονόματα ανάμεσα στα οποία ήταν και του 16χρονου που μαχαιρώθηκε και κατέληξε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Σε άλλη ομαδική , ένα από τα μέλη αναζητά σιδερογροθιά.

«Που θα βρω σιδερογροθιά; Ξέρεις;»

«Έχω εγώ»

«Ευχ. Έχεις φώτο;»

«Θέλω μία οπωσδήποτε»

«Ναι ρε»

Δεν δίσταζαν μάλιστα να μιλούν με «περηφάνια» για τα ….»κατορθώματα» τους.

«Καλά με τέτοιο νοκ-αουτ που τον έβγαλε τον άλλον ο…»

«Χαχαχα»

«Θα φοβάται να βγαίνει βόλτα»

«Βγάζει και νοκ-ουτ η μπαλαρίνα»

Όταν μαχαίρωσαν τον 16χρονο στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών, τα μέλη της συμμορίας θορυβήθηκαν, αντιλαμβανόμενα ότι η Αστυνομία θα εντείνει τις έρευνες για τη σύλληψή τους.

«Η μάνα μου μου το είπε»

«Γαμ…»

«Θα σκάσουν μπάτσοι από αύριο»

Ωστόσο φαίνεται να είχαν στο μυαλό τους ότι μπορεί να πέσουν στα χέρια των αστυνομικών και γι αυτό σε άλλη συνομιλία, ένα από τα μέλη καλεί τους υπόλοιπους να σβήσουν ό,τι έχουν στα κινητά τους από βίντεο και φωτογραφίες. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα τα κρατούσε μόνο εκείνος στον υπολογιστή του.Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς υπάρχουν και άλλοι ανήλικοι που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη συμμορία, τα στοιχεία κάποιων από αυτούς έχει ήδη ταυτοποίησει η ΕΛ.ΑΣ.

epirusblog.gr
5 of 5
Διάλογοι σοκ από την συμμορία ανηλίκων στον Κολωνό -Σήμερα στην ανακρίτρια οι συλληφθέντες [εικόνες]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1641630391473939536
item