Τζορτζ Κλούνεϊ: Έκκληση στα ΜΜΕ να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα δίδυμα παιδιά του! Τζορτζ Κλούνεϊ: Έκκληση στα ΜΜΕ να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα δίδυμα παιδιά του! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τζορτζ Κλούνεϊ: Έκκληση στα ΜΜΕ να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα δίδυμα παιδιά του!

Ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ ζήτησε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα πρόσωπα των τετράχρονων παιδιών του, τονίζοντας ότι οι δημόσιες φωτογραφίες δεν αποκλείεται να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει αποκτήσει δίδυμα με τη σύζυγό του, τη δικηγόρο προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμάλ Αλαμουντίν. 

Όπως φαίνεται, ανησυχεί πολύ για τα αγγελούδια, τον Αλεξάντερ και την Έλλα Κλούνεϊ, και λαμβάνει όσα μέτρα μπορεί για να τα προστατεύσει.

Σε μία ανοικτή επιστολή προς τα ΜΜΕ, η οποία δημοσιεύτηκε αργά χθες (4/11) το βράδυ, αναφέρει πως έχει αποδεχθεί ότι «συχνά αδιάκριτες φωτογραφίες» αποτελούν μέρος του τιμήματος που θα έπρεπε να πληρώσει, όντας διάσημος.

«Τα παιδιά μας δεν προχώρησαν σε τέτοιου είδους δέσμευση», τονίζει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Ο 60χρονος Αμερικανός καλλιτέχνης υποστηρίζει πως δεδομένης της εργασίας της γυναίκας του, στο πλαίσιο της οποίας χρειάζεται, μεταξύ άλλων, να αντιταχθεί σε εξτρεμιστικές οργανώσεις, τόσο ο ίδιος όσο και εκείνη, ως γονείς, οφείλουν να λαμβάνουν κάποιες προφυλάξεις και να προσέχουν, ώστε να διατηρήσουν ασφαλή την οικογένειά τους.

«Δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, εάν κάποια εφημερίδα ή ιστότοπος δημοσιεύει τα πρόσωπά τους στο εξώφυλλο. 

Δεν πουλήσαμε ποτέ ούτε μία φωτογραφία των παιδιών μας, δεν έχουμε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν έχουμε αναρτήσει ποτέ φωτογραφίες, διότι αν το κάναμε αυτό, θα έθετε τη ζωή τους σε κίνδυνο», σημειώνει ο γοητευτικός ηθοποιός και προσθέτει:

«Δεν πρόκειται για έναν παρανοϊκό κίνδυνο, αλλά για θέματα του πραγματικού κόσμου, με συνέπειες πραγματικού κόσμου».

epirusblog.gr
5 of 5
Τζορτζ Κλούνεϊ: Έκκληση στα ΜΜΕ να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα δίδυμα παιδιά του!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5931817929959362216
Σχόλια
item