Μαγικές εικόνες: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ομονοίας [εικόνες] Μαγικές εικόνες: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ομονοίας [εικόνες] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαγικές εικόνες: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ομονοίας [εικόνες]

Τα γιορτινά της αρχίζει να φορά σιγά σιγά η Αθήνα. Ήδη το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ομονοίας φωταγωγήθηκε χθες βράδυ, τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών. Η περιοχή μετά και την πρόσφατη ανακατασκευή του σιντριβανιού αποκτά ξανά την χαμένη της αίγλη, ξυπνώντας όμορφες μνήμες περασμένων δεκαετιών, όπου έσφυζε από ζωή.

Από χθες το πρωί συνεργεία του Δήμου Αθηναίων με γερανούς έστηναν το μεγάλο δέντρο μέσα στην πλατεία της Ομονοίας και αργά το απόγευμα δόθηκε το «πράσινο» φως για την φωταγώγησή του. 

Όπως αποτυπώνεται από τις φωτογραφίες του Βασίλη Ρεμπάπη από το πρακτορείο Eurokinissi το σκηνικό στην «καρδία» της πρωτεύουσας είναι μαγικό, προκαλώντας όμορφα συναισθήματα σε μια περίοδο που λόγω της πανδημίας οι περισσότεροι έχουν ανάγκη.

Σημειώνεται ότι το δέντρο στην Ομόνοια βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το γλυπτό των 15 μέτρων του Γιώργου Ζογγολόπουλου.

Παράλληλα, κεντρικοί δρόμοι στην πόλη έχουν διακοσμηθεί με εορταστικά φώτα και αναμένουν το σύνθημα για να φωταγωγήσουν ολόκληρη την πόλη. Αλλωστε, όπως έχει πει και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης «η Αθήνα φέτος στολίζεται πιο νωρίς». 

Σημειώνεται ότι το επόμενο διάστημα οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα θα κορυφωθούν με σειρά να παίρνει η πλατεία Συντάγματος που πέρυσι είχε κλέψει τις εντυπώσεις.

Δείτε εικόνες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στην Ομόνοια:Φωτογραφίες: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI


epirusblog.gr
5 of 5
Μαγικές εικόνες: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ομονοίας [εικόνες]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5102282471347228182
Σχόλια

Τα καλύτερα

item