Νικολέττα Καρρά – Διονύσης Παναγιωτάκης: Νέα δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι Νικολέττα Καρρά – Διονύσης Παναγιωτάκης: Νέα δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νικολέττα Καρρά – Διονύσης Παναγιωτάκης: Νέα δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι

Φωτογραφίες από μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση της Νικολέττας Καρρά με τον αγαπημένο της Διονύση Παναγιωτάκη εξασφάλισε το TLIFE.

Η ηθοποιός και ο πρόεδρος Ελλήνων Θεατρικών Παραγωγών είναι σε σχέση από τον περασμένο Απρίλιο ωστόσο μέχρι και το καλοκαίρι κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Επιθυμία άλλωστε και τον δυο είναι να κρατούν όσο γίνεται πιο χαμηλούς τόνους και να απασχολούν μόνο μέσα από τη δουλειά τους.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε στα τέλη Αυγούστου σε μια συναυλία που έδωσε ο Γιάννης Πάριος ενώ το περασμένο Σάββατο η Νικολέττα Καρρά και ο σύντροφός της Διονύσης Παναγιωτάκης βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής με τον Θέμη Αδαμαντίδη και όπως θα δεις στις αποκλειστικές φωτογραφίες που σου παρουσιάζουμε, διασκέδασαν με την ψυχή τους. 

epirusblog.gr
5 of 5
Νικολέττα Καρρά – Διονύσης Παναγιωτάκης: Νέα δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6507517403019563404
Σχόλια

Τα καλύτερα

item