Δέκα πράγματα που πρέπει πάντα να κάνεις Δέκα πράγματα που πρέπει πάντα να κάνεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δέκα πράγματα που πρέπει πάντα να κάνεις

Κάντα και θα καταλάβεις...

1. Κάνε ένα μπάνιο. Θα νιώσεις υπέροχα και ανάλαφρα από όλη την αρνητική ενέργεια που συσσωρεύεται όλη την ημέρα.

2. Φόρεσε το καλύτερο άρωμα σου.

3. Φόρεσε τα αγαπημένα σου ρούχα. Μην περιμένεις για μια πιο σημαντική περίσταση για να φορέσεις αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά και σε αρμονία με την εσωτερική σου κατάσταση.

4. Βγες από το σπίτι, ανεξάρτητα αν δεν έχεις κανέναν να επισκεφτείς. Πάρε ένα βιβλίο και πήγαινε στο πλησιέστερο πάρκο.

5. Χαμογέλα κάθε μέρα, λίγο-λίγο θα το κάνεις χωρίς να το συνειδητοποιήσεις και θα νιώθεις πολύ καλύτερα. Και οι γύρω σου θα σου απαντούν με χαμόγελο. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις τη μέρα σου καλύτερη.

6. Νιώσε σεβασμό και εκτίμηση για το βάρος σου, το ύψος σου και για ότι άλλο σε στεναχωρεί στην εξωτερική σου εμφάνιση.

7. Αγάπησε τον εαυτό σου!!! Φαίνεται εύκολο, το γνωρίζω. Κοιτάξου στον καθρέφτη με σεβασμό και γαλήνη. Αν δεν έχεις τίποτα καλό να πεις στον εαυτό σου, απλά κάνε ησυχία. Να θυμάσαι ότι η εσωτερική σου φωνή σου μιλάει, γι’ αυτό μίλα στον εαυτό σου με αγάπη και καλοσύνη.

8. Να θυμάσαι ότι όλα περνάνε. Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Άσε τα δάκρυα σου να κυλήσουν αλλά μην μείνεις στον πόνο σου. Μην δένεσαι με τον πόνο. Αύριο θα αρχίσεις να βλέπεις πως, παρά τις πληγές, θα νιώθεις καλύτερα.

9. Διώξε από τη ζωή σου όποιον σε έχει βλάψει ή σε έχει κάνει να νιώσεις άσχημα. Μην εξαρτάσαι από κανένα. Μάθε να λες ΟΧΙ.

10. Μείνε με εκείνους που σε κάνουν να ονειρεύεσαι, που σε οδηγούν προς το καλύτερο, που βλέπουν τη μαγεία σε σένα και που σου δίνουν ευτυχία.

epirusblog.gr
5 of 5
Δέκα πράγματα που πρέπει πάντα να κάνεις
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4187669415119917808
Σχόλια

Τα καλύτερα

item