Άκης Πετρετζίκης: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο του και για τον ερχομό του γιου του

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Happy Day» και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο γνωστός σεφ μίλησε για την προσωπική του ζωή, για την ημέρα του γάμου αλλά και για την γέννηση του 4 μηνών Αχιλλέα.

«Η πρώτη μου σκέψη με το που μαθαίνω ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “οκ πρέπει να βρούμε τρόπο, να βρούμε χρόνο”. Γιατί το παιδί θέλει χρόνο, να ασχοληθείς μαζί του. 

Πριν από ενάμιση χρόνο αφιέρωνα δυο ώρες τη μέρα στο κινητό τώρα το έχω απλά για να μιλάω στο τηλέφωνο. Πήγα και κουρεύτηκα γιατί έχανα 15-20 λεπτά κάθε μέρα για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. 

Αν τα μαζέψεις στο τέλος της ημέρας, έκανες πράγματα άχρηστα… Θέλω με το που γυρίσω σπίτι να έχω ηρεμία, ευτυχία, να είμαι χαρούμενος. Εγώ με το που μπω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Θέλω όταν πάω και ανοίξω την πόρτα και μπω μέσα να πω “ουφ τελείωσε αυτό ήταν”.

Αν και οι δυο προσφέρουν ο ένας στον άλλον συντροφικότητα, τρυφερότητα, ηρεμία, ασφάλεια και να είσαι σε μια φάση που πραγματικά όλα να είναι ωραία μέσα στο σπίτι, αυτό το πράγμα είναι αρκετό, δε σκέφτεσαι κάτι παραπάνω.

Αυτό θα ήθελα να το έχω για μια ζωή. Στη σχέση σου πρέπει να δίνεις στον άλλο αυτό που θα ήθελε να πάρει. Είναι πολύ απλό, δεν έχει κάτι περίεργο… Ποτέ δεν ήμουν εγκλωβισμένος σε αυτό το κομμάτι, ούτε είναι το ότι δεν ήθελα να μιλήσω. 

Πάνω στον Άκη Πετρετζίκη υπάρχουν από πίσω μαγαζιά… ο Άκης Πετρετζίκης είναι εταιρεία αυτή τη στιγμή, κάνει κακό στην εταιρεία και στον κόσμο που δουλεύει σε αυτή να βγαίνω και να μιλάω για την προσωπική μου ζωή.

Είχα την επιλογή να ποστάρω αυτό που θέλω εγώ. Ποτέ δε θα το έκρυβα. Και κανείς να μη μάθαινε για τον γάμο, εκείνη τη μέρα θα το έλεγα. Δεν ήταν ότι είχα σκοπό να το κρατήσω κρυφό. Ήθελα να περάσει όσο πιο αθόρυβα γίνεται και στο τέλος της ημέρας να πω “Ξέρετε κάτι; Οκ, παντρεύτηκα, βαπτίσαμε και το αγοράκι μας και όλα καλά”.

Ο γάμος για τον άντρα είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με τη γυναίκα. Για τον άντρα είναι γάμος και λίγο πάρτι. Για τη γυναίκα είναι άγχος. Δε καταλαβαίνω ποτέ… ας πούμε για τα λουλούδια, δεν έχω δει ποτέ τα λουλούδια σε γάμο, δεν τα έχω προσέξει. Όλες οι γυναίκες όμως μεταξύ σας προσέχετε τα λουλούδια και θέλετε να είναι άψογα. 

Οι μπομπονιέρες, θυμάμαι κάποιες αλλά εσείς θέλετε να είναι άψογες. Η όλη φάση είναι τρέλα για τη γυναίκα. Ο άντρας είναι πιο ζεν… Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον γάμο πλην του φαγητού. Όλα τα υπόλοιπα τα έκανε η Κωνσταντίνα. Της είπα ότι δεν θέλω να ασχοληθώ γιατί δε θέλω να πάρω την ευθύνη για το οτιδήποτε…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης.


epirusblog.gr
5 of 5
Άκης Πετρετζίκης: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο του και για τον ερχομό του γιου του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8356708223078501733
item