Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Νευρίασα που με λένε η σύντροφος του σκηνοθέτη από τις Άγριες Μέλισσες»

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» και μίλησε για τη σχέση που διατηρεί με τον σκηνοθέτη της σειράς «Άγριες Μέλισσες», εκφράζοντας τα παράπονά της για τη στάση απέναντι της μετά την αποκάλυψη της σχέσης της.

«Έπαθα σοκ όταν μίλησε ο Λευτέρης στο “Πρωινό” για τη σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. 

Δεν θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι» είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που διάβασε για εκείνη και στα οποία την ανέφεραν ως τη «σύντροφο του Λευτέρη Χαρίτου».

«Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός, πριν τον Λευτέρη. 

Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δεν με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια, πριν μπει στον ΑΝΤ1. 

Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε» είπε χαρακτηριστικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

«Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ;» αναρωτήθηκε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Νευρίασα που με λένε η σύντροφος του σκηνοθέτη από τις Άγριες Μέλισσες»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 24218330489539497
item