Δέσποινα Βανδή-Ειρήνη Παπαδοπούλου: Φόρεσαν με δυο διαφορετικούς τρόπους το κοστούμι Δέσποινα Βανδή-Ειρήνη Παπαδοπούλου: Φόρεσαν με δυο διαφορετικούς τρόπους το κοστούμι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δέσποινα Βανδή-Ειρήνη Παπαδοπούλου: Φόρεσαν με δυο διαφορετικούς τρόπους το κοστούμι

Η Δέσποινα Βανδή και η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκαν την Τρίτη στο θέατρο Μουσούρη για την επίσημη πρεμιέρα του έργου, «Ο κήπος με τις αλήθειες». Οι δυο τραγουδίστριες επέλεξαν να φορέσουν κοστούμι, αλλά η κάθε μία με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Η Δέσποινα Βανδή,η οποία εμφανίστηκε μόνη της, χωρίς τον Βασίλη Μπισμπίκη, επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο ένα total black σύνολο, το οποίο περιελάμβανε μαύρο παντελόνι, μαύρο σακάκι με λευκό φινίρισμα στο μανίκι, μαύρες μπότες και μαύρη chain bag.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου,από την άλλη, προτίμησε ένα κοστούμι σε πτι καρό μοτίβο, το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο, καφέ ankle boots και καφέ τσάντα. 

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο παντελόνι της, ήταν τα εσωτερικά patches, τα οποία ήταν στην ίδια απόχρωση με τα αξεσουάρ της, το λεγόμενο detailing.


epirusblog.gr
5 of 5
Δέσποινα Βανδή-Ειρήνη Παπαδοπούλου: Φόρεσαν με δυο διαφορετικούς τρόπους το κοστούμι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1292196080787591745
Σχόλια

Τα καλύτερα

item