Φεύγει στο εξωτερικό η κόρη της Δέσποινας Βανδή - Η μετακόμιση και ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή μετά το διαζύγιο της από τον Ντέμη Νικολαϊδη, είναι και πάλι ερωτευμένη. 

Διατηρεί μερικούς μήνες τώρα, σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη και όπως όλα δείχνουν τα πράγματα είναι σοβαρά, αφού πλέον δεν κρύβονται από τις κάμερες, παρόλο που δεν επιθυμούν να κάνουν δηλώσεις ή να τους απαθανατίζουν. 

Μην ξεχνάμε την ενόχληση που είχε η τραγουδίστρια όταν τους συνάντησαν στο αεροδρόμιο.

Γιατί θα μετακομίσει η Δέσποινα Βανδή

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα να τους θέλουν να είναι στα χωρίσματα, ωστόσο, ρεπορτάζ του Down Town, έρχεται να τα διαψεύσει. 

Όπως αναφέρει, η Δέσποινα Βανδή πήρε την απόφαση να μετακομίσει από το σπίτι της στην Βούλα - δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του - αφού η κόρη της, Μελίνα θα φύγει για το Λονδίνο με σκοπό να σπουδάσει.

Συγκεκριμένα, η 17χρονη θα μετακομίσει από τη νέα σεζόν στο Λονδίνο για να φοιτήσει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της πόλης. 

Έτσι, με τη σειρά της και η τραγουδίστρια, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, σκοπεύει να εγκαταλείψει το πολυτελές σπίτι που κατοικεί τον προσεχή Ιούνιο, μετακομίζοντας μαζί με τον γιο της Γιώργο σε άλλη κατοικία πιο μικρή στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο σπίτι του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Δέσποινα Βανδή έχει ανακαλύψει τους τελευταίους μήνες τις ομορφιές του κέντρου το οποίο χάρη στον σύντροφό της το έχει ερωτευτεί και αυτό, ξεχνώντας για λίγο τις ομορφιές των Νοτίων Προαστίων. 

Ο έρωτας την έχει ανανεώσει πλήρως και την έχει οδηγήσει σε νέους «δρόμους» πιο εναλλακτικούς και πιο λιτούς.

Η Δέσποινα πλέον απολαμβάνει τη νέα της ζωή και από τον Ιούνιο και μετά τα χιλιόμετρα που τη χωρίζουν από τον Βασίλη της, θα μειωθούν και θα τους είναι πιο εύκολο να βρίσκονται ανά πάσα ώρα και στιγμή το θελήσουν.

Πηγή: Εγώ

epirusblog.gr
5 of 5
Φεύγει στο εξωτερικό η κόρη της Δέσποινας Βανδή - Η μετακόμιση και ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3100249821050251756
item