Αθηνά Οικονομάκου: Το ταξίδι στο Άμστερνταμ και η γιορτή μακριά από τον σύζυγό της Φίλιππο

Στο Άμστερνταμ βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τις κολλητές της.


Ένα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο έζησε η Αθηνά Οικονομάκου στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας παρέα με τις κολλητές της.

Η Αθηνά έκανε αυτό το ταξίδι στο εξωτερικό και έδειξε στιγμές από αυτό μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Οικονομάκου έπεσε μάλιστα πάνω στο μερικό Lockdown στην Ολλανδία όπου από το Σάββατο, τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα μη απαραίτητα καταστήματα κλείνουν στις 19:00 για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες μετά την πρόσφατη έξαρση των κρουσμάτων.

athina oikonomakou filippos mixopoulos epeteios gamou

Η γιορτή του Φίλιππου

Μπορεί να βρέθηκε μακριά από τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο, όμως η Οικονομάκου δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον σύζυγό της με ένα σταθερό post στο Instagram.

Τι έχει πει για τα ταξίδια η Αθηνά:

Η Αθηνά Οικονομάκου και στο παρλεθόν και στην προ covid19 εποχή λάτρευε τα ταξίδια και δεν είχε κρύψει την αγάπη της αυτή, απαντώντας στο γιατί ταξιδεύει αλλά και στο τι απαντά στη ζήλεια του κόσμου για την γεμάτη ταξίδια ζωή της:

«Σε οτιδήποτε κάνω δίνω το 100% του εαυτού μου, συνεπώς είναι τρομερά δύσκολο όταν είσαι τελειομανής. 

Δεν μπορείς να αφήσεις τίποτα στην τύχη του και αυτό είναι τρομερά ψυχοφθόρο, άρα προσπαθώ κάποιες μέρες να ξεκουράζομαι και να κάνω ταξίδια γιατί αλλιώς δεν βγαίνει ο χειμώνας.  Η ζωή μου είναι μια χαρά. Αυτοί που με αγαπάνε το χαίρονται πολύ.

Όσοι δεν το χαίρονται είναι δικό τους το πρόβλημα και δεν με πειράζει. Αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτή την ζωή υπάρχει φθόνος και ζήλια. 

Οπότε καταλαβαίνω όσους μπορεί να μην χαίρονται με την χαρά μου. Ούτε έχω αυτή την απαίτηση. Δεν ξέρω όμως τι θα πει τέλεια ζωή. 

Ως Αθηνά προσπαθώ να δημιουργήσω συνθήκες ζωής που να με κάνουν ευτυχισμένη. Προφανώς η καθημερινότητά μου δεν περιλαμβάνει πουλάκια που κελαηδούν και πεταλουδίτσες».

Δες φωτογραφίες από το ταξίδι της Αθηνάς στο Άμστερνταμ παρακάτω.

epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Το ταξίδι στο Άμστερνταμ και η γιορτή μακριά από τον σύζυγό της Φίλιππο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5767993689614659510
item