Άρτα: Χριστουγεννιάτικη Ατμόσφαιρα Στην Αγορά

Φώτο με χριστουγεννιάτικο φωτισμό ανέβασε στο facebook ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης που όπως έγραψε «Πιο νωρίς από ποτέ, γιατί ποτέ πριν δεν χρειαζόμασταν ευκαιρίες για να χαμογελάσουμε, ανάβει ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στον Δήμο μας. 

‘Έτσι την περασμένη Παρασκευή από το απόγευμα, φώτα και μουσικές μας βάζουν στο κλίμα της πιο τρυφερής γιορτής του χρόνου. 

Ας βγούμε έξω, ας στηρίξουμε τα μαγαζιά μας, ας φροντίσουμε τους γύρω μας. Και σε λίγες ημέρες, ας κοιτάξουμε το αστέρι του δένδρου της πόλης μας, που αυτή τη φορά θα ανάψει διαφορετικά…!».

Δράση ευαισθητοποίησης από την Δ.Ε.Ε.Π Νέας Δημοκρατίας Άρτας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση ευαισθητοποίησης που διοργάνωσε η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων της Νέας Δημοκρατίας, σε συνεργασία με τους Τομείς Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων της Δ.Ε.Ε.Π και των ΔΗΜΤΟ Νομού Άρτας, την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, στο Ιστορικό Γεφύρι της Άρτας, με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.

Με την παρουσία μελών της ΔΕΕΠ Άρτας και των ΔΗΜΤΟ του Νομού αλλά και της Γραμματείας Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας, πορτοκαλί χάρτινα φαναράκια απελευθερώθηκαν στον ορίζοντα σαν μια συμβολική αντανάκλαση των αγώνων των γυναικών για ζωή, πρόοδο και ευτυχία.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Χριστουγεννιάτικη Ατμόσφαιρα Στην Αγορά
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7024736467989076427

Τα καλύτερα

item