Ανθή Σαλαγκούδη: Ο λόγος που αποφάσισε να καταψύξει τα ωάρια της (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι ακόμα μία γυναίκα που αποφάσισε να καταψύξει τα ωάριά της προκειμένου να είναι σίγουρη ότι στο μέλλον, ακόμα και αν περάσει η αναπαραγωγική διαδικασία του οργανισμού της, θα επιχειρήσει να αποκτήσει το δικό της παιδί. 

Η γνωστή δημοσιογράφος την οποία απολαύσαμε τον περασμένο χειμώνα στις περιπέτειές της στον Άγιο Δομίνικο ως παίκτρια του Survivor μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend όπου ήταν καλεσμένη, αναφέρθηκε σε αυτή την απόφασή της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το σκεφτόμουν αλλά μετά ήρθε το Survivor κι επιβάρυνα πολύ τον οργανισμό μου. Μετά είπα ή τώρα ή ποτέ γιατί περνούν τα χρόνια και μεγαλώνω. Η βιολογική ηλικία μιας γυναίκας είναι εντελώς άλλο πράγμα από την αναπαραγωγική ηλικία. Οι ωοθήκες γερνούν ό,τι κάνουμε. Μειώνεται ο αριθμός των ωαρίων μας κι η ποιότητά τους φθίνει».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας:

«Το είχα σαν σκέψη πριν από δύο χρόνια κι επισκέφθηκα έναν γυναικολόγο, που δεν με έπεισε. Δεν μού άρεσε η προσέγγιση. Παίζει ρόλο να νιώθεις καλά… Κάνεις πολλές εξετάσεις σε όλη τη διαδικασία.. Έκανα ενέσεις για έντεκα ημέρες».

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε γι' αυτή την απόφασή της στο παραπάνω βίντεο:Έκανα ενέσεις για έντεκα ημέρες» συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη.




epirusblog.gr
5 of 5
Ανθή Σαλαγκούδη: Ο λόγος που αποφάσισε να καταψύξει τα ωάρια της (ΒΙΝΤΕΟ)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1933263015871024136
item