Θηλυκή συμμορία ξάφρισε οκτώ ηλικιωμένους στο Αίγιο Θηλυκή συμμορία ξάφρισε οκτώ ηλικιωμένους στο Αίγιο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θηλυκή συμμορία ξάφρισε οκτώ ηλικιωμένους στο Αίγιο

Οργανωμένα και με σχέδιο δρούσε στο Αίγιο μια συμμορία γυναικών, οι οποίες εντόπιζαν ηλικιωμένους που κινούνταν σε κεντρικά σημεία της πόλης τις ημέρες πληρωμής συντάξεων και άλλων επιδομάτων, τους πλησίαζαν εκμεταλλευόμενες τον συνωστισμό και κάποιες τους απασχολούσαν δίνοντας την ευκαιρία στις συνεργούς τους να τους ξαφρίσουν!

Η θηλυκή σπείρα δρούσε από τις 3 Μαρτίου ως την περασμένη Παρασκευή που μια από τα μέλη της συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αιγιαλείας. 

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης επιβεβαιώθηκε ότι μαζί με άλλες δύο γυναίκες συνεργούς της είχαν διαπράξει συνολικά οκτώ κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων, από τους οποίους είχαν αρπάξει περισσότερα από 2.200 ευρώ.

Σε βάρος της Ελληνίδας δράστιδας σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε συμμορία και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών της και την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που ενδέχεται να έχουν διαπράξει.

epirusblog.gr
5 of 5
Θηλυκή συμμορία ξάφρισε οκτώ ηλικιωμένους στο Αίγιο
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 992455421173555217
Σχόλια
item