Δ.Αλεξανδράκη για το πρόβλημα υγείας της - «Ήταν ένα μικρόβιο που πήγε και έκατσε πάνω στο νεφρό» Δ.Αλεξανδράκη για το πρόβλημα υγείας της - «Ήταν ένα μικρόβιο που πήγε και έκατσε πάνω στο νεφρό» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δ.Αλεξανδράκη για το πρόβλημα υγείας της - «Ήταν ένα μικρόβιο που πήγε και έκατσε πάνω στο νεφρό»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε σε πρωινή εκπομπή για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Το γνωστό μοντέλο μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας και πολλές εξετάσεις, η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της. Η ίδια εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και εισήχθη στο νοσοκομείο ενώ εξομολογήθηκε ποια είναι η κατάσταση της υγείας της σήμερα.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ. Ξεκίνησαν οι πόνοι στο σπίτι και σκέφτηκαν ότι θα είναι μυικοί από το λούνα παρκ που είχα πάει. 

Πήρα μυοχαλαρωτικό και ο πόνος έδειχνε να υποχωρεί αλλά αυτό ήταν πλασματικό γιατί στη συνέχει αυξήθηκε ο πόνος και μετά ανέβασα πυρετό. Από τα δέκατα ο πυρετός εκτοξεύθηκε στο 39,6 και ο σύζυγος μου με πήρε και πήγαμε στο νοσοκομείο. Εγώ μόνη μου δεν θα πήγαινα», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έπαθα μια λοίμωξη που με χτύπησε στα νεφρά. Ήταν ένα μικρόβιο που πήγε και έκατσε πάνω στο νεφρό και μου δημιούργησε πρόβλημα. 

Αυτό το μικρόβιο μπορείς να το πάρεις από οπουδήποτε. Έκανα πολλές εξετάσεις και ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Η θεραπεία δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουν πέσει οι δείκτες αλλά εγώ θα συνεχίσω τη θεραπεία για ακόμα 15 ημέρες».

epirusblog.gr
5 of 5
Δ.Αλεξανδράκη για το πρόβλημα υγείας της - «Ήταν ένα μικρόβιο που πήγε και έκατσε πάνω στο νεφρό»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1535535265069799543
Σχόλια

Τα καλύτερα

item